4 Colių geltona Grindų Lyginimas Vinys Cemento Priemonė Pilamas Savaiminio Niveliavimo Smeigtukai 50 Pack

€16.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lygiava vinys, tarpiklio plytelių, lygis peg, plytelių pleišto, lygis pleišto, cemento pelėsių silicio, aliuminio pastoliai, mūrinis lygis, violončelei garso post seteris, violončelei garso post.

4 colių geltona grindų lyginimas vinys cemento priemonė pilamas savaiminio niveliavimo smeigtukai 50 pack

Pakuotė: Dydis:4 coliai ir 100mm. 1×50pcs lygio vinys Produkto duomenys: Modelis: 30218 1 - Dydis: 4 coliai ir 100mm. 2 - iš Vienos pusės spausdinimo juoda žodis, iš kitos pusės yra liejimo paviršiaus. 3 - Medžiaga: Plastikas . 4 - Spalvos: geltona. 5 - Produkto pakuotė: 50pcs/maišas.Produkto savybės: 1 - Lipnios juostelės turi pin saugiai vietoje metu pilti. 2 - Lengva sumažinti plastiko. 3 - Patogu, paprasta-skaityti matavimai coliais ir milimetrais. 4 - Naudoti lazerio, tranzito ar panašiu būdu grotelių grindų. 5 - Prep ir premjero substratą. 6 Vieta ir apdailos smeigtukai į atitinkamą aukštį. 7 - Tvirtas medžiaga sugrįžta į savo pradinę vertikalią padėtį, jei lipant ant arba perkelta. 8 - pin ir vinys tapti nematoma dalis, matricos.Veiklos naudojimo būdas: Tiesiog sumažinti lygio pin žirklėmis į norimą aukštį, naudojant litų milimetro taisyklė, kartu pin.Klijuoti prisegti prie grindų, naudojant sunkiųjų lipni, pagrindas pin ir peg.Taikyti betono ar grindų iki jų lygio viršuje pin peg.

DUK

1. Kaip lankstus yra smeigtukai/vinys? - Tai lanksti. 2. Yra klijuojama apačioje įmonė? - Mes naudojame 3M prekės lipdukas.Tai labai stipri. 3. Kiek maišai? - Tai yra 50 gabalas kiekvienoje pakuotėje.

Už Siuntą

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO. 2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Garantija

Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, galite išsiųsti E-mail nedelsdami susisiekite su mumis, mes jums išspręsti jūsų klausimą kaip galima greičiau. .Arba, jei yra problema su jūsų prekes, mes priversti jį teise juos pakeisti arba grąžinti pinigus jums.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

Medžiaga Plastikiniai
Dydis 4 inch and 100mm
Bendras svoris 300g
Neto Svoris 205g
Modelio Numeris 30218
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Geltona
Prašymas priemonė pilamas savaime išsilyginantis
Gaminio pakuotės 50Pcs/maišelis

Panašūs produktai