AiBaoQi Naujas Originalus USB Valdybos Blackview BV6000/BV6000S Mobiliuoju telefonu Dalis, Priedus

€5.93

-4%

€6.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: movil blackview bv, blackview bv9800, blackview smartphon, cubot quest, telefonas visiškai dalis, blackview bv6000, blackview bv6000 įkroviklis, blackview bv9100 telefono, blackview bv5500, belaidžio blackview.

AiBaoQi Naujas Originalus USB Valdybos Blackview BV6000 / BV6000S Mobiliuoju telefonu Dalis, Priedus AiBaoQi didmeninės prekybos parduotuvė ačiū už jūsų globoja

Reikia BV6000S kiti priedai, prašome susisiekti su manimi Susisiekti ir Ryšių vertinu kiekvieną klientą mano, gali išspręsti visas netikėtas problemas,arba paaiškinti, bet sutrikimai, kurie jums gali turėti.Jei jums nėra įvykdytos bet kokiu būdu, Susisiekite su manimi, Pirma, prieš atidarydami ginčas, ar palikti neutralią /neigiamą atsiliepimą,arba imtis kokių nors tolesnių veiksmų .Aš reaguoti taip greitai, kaip aš galiu !Ir visada padaryti viską, kad išspręsti problemą, Kol aš pasiekti savo 100% pasitenkinimo !Atsiliepimai 1. Gerbiami pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių,ir mes duoti jums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. 2. Jei esate nepatenkinti su šio pirkimo,Prašome suteikti mums galimybę daryti dalykų, teisę prieš jums palikti neigiamas/neutralus komentarą.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl jūsų klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums laiku ir darome viską, kad padėtų jums, kol jūs esate patenkintas. 3. Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl pirkimo ir klausimus, mums bus malonu jūsų paslaugoms.

Naudoti USB Įkrovimo Dokas
Modelio Numeris Už Blackview BV6000/BV6000S
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas BARAS
Prekės Pavadinimas AiBaoQi

Panašūs produktai