1Pc Elektroninių Priežiūra, Kilimėlis, Įranga, Priežiūra Silikono Plokštė Kelių Dalių, Pateikti vandens Ir Šilumos Izoliacija Kilimėlis

€3.24

-36%

€5.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys, atsparus vandeniui, ksger t12, esd kilimėlis, "pasidaryk pats" electron rinkinys, "pasidaryk pats" darbo padas, esd šilumos izoliacija darbą kilimėlis, ceragem šildymo kilimėlis, denon rc, geležies lydmetalis, elektronikos dalys derliaus.

Aprašymas

Prekės yra padelis, kuris gali įdėti daugiau mažų varžtų, kurie daro, viskas organizuota ir tvarkinga.Suderinama su išmaniojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio elektronikos remontas išardymą.Ne nerimauti apie varžtas stebėjimo ir sutelkti dėmesį į mobilųjį telefoną, visus varžtus bus toje vietoje, kur jis nuimtas nuo.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

- Medžiaga: Silikonas.

- Dydis: Apie 30x20x0.2cm.

- Padas yra patogu, nustatant šias mažas varžtų ir metalo dalys, kur jūs įdėti ir užkirsti kelią prarasti.

- Tinklelis palengvinti klasifikacija mažus varžtelius ir smulkių detalių, ir išlaikyti savo užsakymo, kuris daro jūsų remontas visada organizuoja ir patogu.

- Motina yra specialiai sukurta mažų ir šviesos varžtais.Jums verta ji taisyti!

- Didelis mobiliųjų telefonų remontas, ir ne nerimauti apie varžtas stebėjimo ir sutelkti dėmesį į mobilųjį telefoną, visus varžtus bus toje vietoje, kur jis nuimtas nuo.

- Puiki priemonė saugoti varžtai ir telefonų remontas.

1 x Darbo Padas

Išėjimo Temperatūros -
Yra Protingas Prietaisas No
Matmenys -
Temperatūros Stabilumas -
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Išėjimo Galia -
Modelio Numeris -
Įvesties Voltagle -

Panašūs produktai