Mielas Vaikams, Drabužiai Vaikams, Marškinėliai Mergaitėms Vasaros Baltos Viršūnės T-shirt Animacinių filmų Undinė Spausdinti marškinėliai trumpomis Rankovėmis Mergaitėms Viršūnes 1-12T

€3.53

-14%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paauglys, balta, pasėlių viršuje mielas, berniukas marškinėliai, bridesmaid, marškinėliai undinė, į viršų, mergina marškinėliai, citata marškinėlius mergina, top balta mergaitė, japonija tee marškinėliai, doll marškinėliai undinė.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

modname=ckeditor

PASTABA : 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. 3. Mes priimame Mažmeninė,Didmeninė prekyba,Mišrūs kad ir Lašas Laivas.Mes siūlome didelį nuolaida didmeninėje ir sumaišyti užsakymus.Jūs galite susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo,tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus per 24 valandas. Have a Nice Pirkinių!

modname=ckeditor

Amžius 1-12 Metų Vaikams
Modelio Numeris KT0069
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiaga Poliesteris
spalva Balta
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Drop laivyba Priimtina
Didmeninė Priimtina
Lytis Merginos
Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas Chanpoetry
Sezonas Vasaros
Stilius Mados

Panašūs produktai