8pcs/12pcs 8ml Vyno Stiklo Formos Lūpų Blizgesys Vamzdis Unikalų Mados Lūpų Glazūra Vamzdis Daugkartiniai Buteliai Lūpų Blizgesys ėminių Talpyklos

€4.85

-41%

€8.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos lūpų, lūpų glosss vamzdžiai, karšto lūpų, sunglass moterims, didelis lūpų blizgesys, individualų lipgloss vamzdžiai, vienaragis lūpų blizgesys vamzdžiai, lipgloss nekaunīgi, blizgesys glossier, stiklainį dangteliu.

Aprašymas

Su skaidriais kūno, kuris leidžia lengvai ir aiškiai matyti likęs tomas kosmetika.Geras pasirinkimas pradedantiesiems praktika, kasdienio naudojimo, arba priėmimo lūpų blizgesys pavyzdžių savo šeimos. 12pcs yra pakankamai kiekis galite įkelti įvairių spalvų lūpų blizgesys, ir nešiojamų dydžio, lengva nešiotis.

Savybės

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 8x2x2cm / 3.14x0.79x0.79inch.

- Gausite 12 vienetų mini vyno stiklo formos lūpų blizgesys vamzdžiai su 12 vienetų kamščiai.

- Unikalus vyno butelio forma, galite įkelti įvairių spalvų lūpų blizgesys, ir siūlome jums daug patogiau savo kasdieniame gyvenime.

- Suprojektuoti žavinga vyno stiklo figūros su dangteliais ir šepetėliai, pagaminti iš plastiko medžiagos, kad funkcijos plaunamas ir daugkartinio naudojimo, patvarus ir patikimas dėl ilgalaikio tarnavimo laiką.

- Mažas ir patogus nešiotis, lengva ir jums patogi nešioti ir saugoti, idealiai tinka pildymo jūsų lūpų bruto arba kitų kosmetikos amatų.

- Gerai naudoti kaip talpas įvairių spalvų lūpų blizgesys, lūpų balzamas, blakstienų augimo skystis ir t.t.

Pakuotė

8pcs/12pcs x lūpų blizgesys vamzdžiai

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris lūpų blizgesys vamzdžiai
Dydis 8ml

Panašūs produktai