Trys tinklelį geležies knygų lentynos Kūrybinės metalo knygų lentyna išskirtinį ir patvarus geležies knygų lentynos Kūrybinės metalo knygų lentyna darbalaukio F4

€4.07

-37%

€6.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knyga užkampis, haylou ls01, f4 mini, lentynoje aukso, kvadratinis tinklelis sienelė, tinklelis sienos, lentynoje metalo, els knygų, knygų lentynos laikiklis, bonsai lentynos.

Trys tinklelį geležies knygų lentynos Kūrybinės metalo knygų lentyna išskirtinį ir patvarus geležies knygų lentynos Kūrybinės metalo knygų lentyna darbalaukio F4

Ypatybė :

Mes naudojame aukštos kokybės metalo sukurti tvirtas struktūrą, kuri daro dokumento turėtojo mažiau jautrūs korozijos ir lenkimo ir užtikrina ilgalaikį naudojimą.Darbalaukio Pašto Organizatorius yra aukso chromu padengtas paviršius - blizgus, ilgalaikis spalva, subtilus ir sklandžiai liesti, kuris yra taip pat puikus pristatymas kokybės.

Prabangus rankų suvirinimo technologija išlaiko metalo sąnarių stiprus ir kietas, todėl kiekviena detalė yra vienodai įdomu.Kieto nerūdijančio plieno, yra rankų darbo, norint pasiekti ilgalaikį kokybės.Mes visada tikime, kad vokai su aukštos kokybės ir meistriškumo atrodo labiau struktūrizuotas ir gražus.

Atidarykite vėdinimo projektavimas, lengva prieiga, švarus ir tvarkingas stalas – patogus darbas biure.Sklandžiai kampai, gražus ir stilingas, siekiant išvengti braižymo.Stalo organizatorius yra dedamas į stabilią padėtį ir idealiai tinka stalo rėmai.

Multi-funkcija laišką rūšiavimo yra padalintas į 3 laikymo patalpos, kai paketų, dokumentų, žurnalų, užrašų knygelės, brošiūros ir laikraščių, kurie gali būti laikomi,, skirtingų dydžių.Daugiafunkcinis, erdvės taupymo dizainas su didelės talpos visada buvo teikiama pirmenybė, studentų, mokytojų, teisininkų ir kitų darbuotojų.

Laiškas dėklas cinkuoto elegantiškas aukso, vienodos spalvos, šviesus ir stilingas, labai dekoratyvūs ir kūrybos.Puiki išvaizda, praktinių funkcijų, puikiai tinka dovanų.Laikraščio savininkas yra taip pat labai geras, saugoti namų tekstilė, mokyklų ir biuro reikmenys.

Pakuotės Turinys:

1 failo stalčiuko

Funkcija Įžuvinti
Diegimo Tipas Grindų Tipas
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Trys Kaustytomis Geležies Lentynoje Kūrybos Metalo Knygos Stovas Stalinis Decorat
Prekės Pavadinimas Lecopike
Medžiaga Metalo
Metalo Tipas Geležies

Panašūs produktai