Hotel Spa Suaugusiems, Treniruoklių Salė Minkštas Poliesterio Namuose Labai Didelis Storas Kieta Paplūdimio Vonia Rankšluostį Dušo Salonas Super Absorbentas Prabangaus Lapo

€8.17

-16%

€9.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios medvilnės rankšluostį, vonios rankšluostis, veido towl, sporto rankšluostį, žirafa rankšluostį, karšto spa, baltos spalvos rankšluostį, paplūdimio kėdės rankšluostį, vonia ir sauna, dekoro namai.

Aprašymas:

Medžiaga: Vonios rankšluosčiai, pagaminti iš minkštos ir odos draugiškas poliesteris prabanga spa patiko patirtis.Saugus jautriai odai, kūdikių ir grožio procedūros.

Didelis Dydis: Turtinga dydis 70.87x35.43inch/55.12x27.56inch duodu tik tai, kad šiek tiek papildomų wrap save.Paprasta dušai ir atsipalaidavęs maudymosi.

Vandens Absorbentas: stipriai sugeriantys, tačiau šviesos įvertintų, storas, tačiau greitai džiūsta.Suteikia organizmui minkštas ir švelnus liesti, o sugeria drėgmę.

Vonios kambarys Dekoro: Šešių ryškių spalvų(Pasirinktinai)dekoras jūsų vonios kambarys.Elegantiškas, kietas dizainas gali duoti greitai atsigaivinti į jūsų meistras vonia arba svečių vonios kambarys.

Skalbti mašinoje: skalbimo mašinai rankšluosčiai šiltu vandeniu, naudojant švelnų skalbiklį ir būgniniai sausas, mažas; rekomenduojama sausai, nedelsiant sumažinti miltligė.

Nenaudokite BALIKLIŲ, audinių minkštiklių, ir geležies, kaip tai gali pakenkti jo kokybę; visada plauti rankšluosčiai atskirai, siekiant sumažinti korp.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Pilka, Rožinė, Mėlyna, Violetinė, Mėlyna Pilka, Smėlinė

Matmenys(LxW): Apie 180x90cm/70.87x35.43inch, 140x70cm/55.12x27.56inch

Komplektą sudaro:

1pc x Vonia Rankšluostį

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Tipas Vonios Rankšluostis
Modelio Tipas Kietas
Technics Kita
Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Absorbcija 5s-10s
Funkcija Mašina Galima Skalbti
Stilius Kita
Formos Stačiakampis
modelis Paprastas Dažyti
Vienkartiniai No
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai