35 Skirtingų Spalvų 500g Žėručio Dribsnių Nagų Dailės Blizgučiai Amatų Dervos Reikmenys, užrašų knygelė Prekes

€21.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dalys žėručio, žėručio veido, žėručio pigmento miltelių, kosmetikos žėručio, 500g blizgučiai, žėručio po, žėručio nagų, Žėručio milteliai 500g, žėručio pack, žėručio pet.

Dydis: Apytiksl. 3~5 mm Pakuotės Turinys: 500 g / maišelis Medžiaga: Žėručio Skiltelės 100% brand new ir aukštos kokybės Jūs galite naudoti juos nagų apdaila ,eyeshadow, papuošti savo namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, kūno menas, dervos amatų , "PASIDARYK pats" žvakė ir pan.Kaip naudoti: 1. Parengti jūsų nagai su uv base coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempoje 2. Taikyti uv spalvotas gelis ( ne išgydyti ) 3. Naudoti tweezer taikyti blizgučiai ant jūsų nagai 4. Išgydyti pagal uv/led lempos, 5.Antspaudas jį su uv top coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempos

Vežimą:

Visų objektų mano parduotuvėje bus siūlomas su nemokamas pristatymas .Produktai bus pristatyti Kinija po oro Per 48 valandas(Ne apimti savaitgaliais ir švenčių dienomis), kai mokėjimas patvirtino.Genarally,prekes gausite jums apie 15-35 dieną .jei nenorite laukti,galite pasirinkti kitų laivybos kelią.Kartais,kai resons,gal prekės bus pristatytos ir atvykti jums šiek tiek vėlu.Linkime jums gali suprasti.

Atsiliepimai:

Mūsų tikslai yra jūsų 100% pasitenkinimo,jūsų kartoti verslą ir savo teigiamą atsiliepimą.Jei esate satisfacted daiktų, jūs turite,pls help me palikti savo atsiliepimus.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, jūs turite,pls suteikti man galimybę pačiam išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti disput.

Grįžti Policys

Mes stengiamės patenkinti savo reikalavimą, ir duoti jums mūsų geriausias paslaugas.Jei nesate patenkintas su gera jūsų užsakymą,prašome grąžinti ją per tris darbo dienas.Jūs esate prašome atsakingas už prekių pristatymo, mokėjimo ir praradimą ir sugadinimą.(Mes negali būti atsakinga už abi)

Mūsų principai verslas:

1.sąžiningas,geriausias klientas survice,ir aukščiausios kokybės.

2.pagrįstą bei konkurencingą kainą.

3.patikimas verslo.

4.greitas ir saugus transportas.

5.Jūsų 100% pasitenkinimo,mūsų siekimas.

Modelio Numeris 3~5 mm
Kiekis 1
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Medžiaga žėručio
Prekės Pavadinimas AQSFML
NET WT 500 Gramų

Panašūs produktai