Nemokamas pristatymas 2vnt 8333 500ml jutiklinis ekranas OCA pašalinti skysčių Samsung / Mac remonto skystas tirpalas, klijai, valymo skystis

€48.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raundas epoksidinių klijų, klijai super, skysti klijai dozatorius, skysto remonto ekranas, epoksidinės silikono klijais, adatos, klijai dozatorius, naujausias 9666 klijų valiklis, 8333 klijų valiklis, 500 ml, klijai metalo, skystis ekranas.

Nemokamas pristatymas 2vnt 8333 500ml jutiklinis ekranas OCA pašalinti skysčių Samsung / Mac remonto skystas tirpalas, klijai, valymo skystis

Modelis: JIKOOBOND-8333

Bruožai: bespalvis, skaidrus skystis su de minimis lakiųjų

Savybės:

1. Šis produktas yra skirtas Apple iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 remontuoti mokslinių tyrimų ir plėtros, gali būti greitai ir kruopščiai pašalinti sukietėjusią klijai OCA;

2, klijai, greitas, švarus ir didelis skydelis;

3, didelės panaudojimo efektyvumą, mažas neveiksnių;

4, lakiųjų mažas, daugkartinio naudojimo;

5, be plastiko, greitas, vos kelias sekundes turi būti valomi;

6, paprastas valdymas, lengva naudoti.

Instrukcijos:

1, su eilės rašiklių ar švirkštų adsorbcijos teisę sumą JIKOOBOND-8333 Mac skirta remontas, skysčio paviršius padengtas reikia, be klijų, tolygiai ir padengti;

2, JIKOOBOND-8333 remontas sprendimas nutraukti OCA ruošinio paviršiaus per 20 sekundžių, todėl ji turi sunkiai paviršiaus ašmenys greitai išsiplėtė klijai ištirps per 30 sekundžių;

3, su ašmenys panardinamas į nedidelį kiekį skysčio 8333 Perdarymas sunkiai viršija klijų likučių, imtis medvilnės stick 8333 be klijų ant paviršiaus šveitimas, kuris buvo švarus.

PASTABA: Skystas lengvai įtakos aplinkos temperatūra plėtra, atidėti pakankamai saugi erdvė butelis specifikacijos specialiai pagaminti santykinai didelis, todėl iš esmės po to, kai jūs pasukti aplink ir pamatyti, apie pusę gali (aliuminio padas gamykla visiškai sandarus), tai yra normalu, aš tikiuosi, ne klaidingai.

Kainų nuolaidos, didesnis našumas, kviečiame didmeninės!Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per metodu, kaip nurodyta toliau, Jei jūs norite mokėti per kitas metodas, prašome susisiekti su mumis.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Pristatymas

Numatytasis pristatymas metodas yra Kinija Paštu oro paštu .Prašome susisiekti su mumis, jei norite pasirinkti, mes jums pasakysime, kiek papildomą mokestį reikia mokėti.

Pristatymas Metodas

RU Pristatymas

BR Pristatymas

MUMS Laivybos

Tarptautinis Pristatymas

Vidutinis Laivybos Laikas

Kinija Paštu Oro Paštu

30-60 Dienų

60-90 Dienų

/

30-60 Dienų

E-Pakelis

/

/

7-15 Dienų

/

Express Pristatymas

(DHL/EMS/Fedex)

6-10Days

6-10 Dienų

6-10 Dienų

6-10 Dienų

Importo muitai: Mokesčių ir kitų muitinės susiję mokesčiai nėra įtraukti į kainą.Pirkėjai padengia visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra),jei pirkėjas nebuvo pirkti draudimo.

Grąžinimo politika

Prašome grąžinti prekę per 7 dienas po gavimo, jei nesate patenkintas (Pirkėjas prisiima grąžinti laivyba).Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje sąlygų, prašome susisiekti su mumis pirmą grįžimo adresą ir instrukcijos.

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug.

Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką!

Kiekis 2vnt 8333 500ml
Pritaikyti Taip
Tipas Epoksidinės dervos
spalva Skaidrus

Panašūs produktai