Ezcast Miracast Dongle Skirtas Airplay, Dlna Ekranas HD TV Stick Imtuvas 1080P HD Bevielio duomenų srautams pritaikytos medijos grotuvas "Android", " IOS " PC

€15.74

-35%

€24.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anycast, "airplay" garso, "android" dėžutė, "chrome" crash, "android" tv stick, mini wireless hdmi, miracast, hsdpa usb stick, mini pc stick, lauke tv.

Ezcast Miracast Dongle Airplay, Dlna TV Imtuvas, HD 1080P Belaidžio duomenų srautams pritaikytos medijos grotuvas "Android", "IOS", "Windows"

A2W yra labiausiai novatoriškų cast dongle dalinimosi medijos, naudojant Wifi ryšį, operacija sąsaja smart phone, tablet, PC, gali būti atlikta didelė ekranu, HDTV, norint pasiekti geriausią DLNA funkcija.A2W galėtų mesti visus savo nuotraukų, muzikos, filmų ir 3D ŽINUTĖ iš savo sumanaus telefono, ant HDTV.

Palaikomi Įrenginiai:

Miracast funkcija negali būti suderinama su produktų, kad be HDCP TX/RX sertifikatą.

Kiekvieną A2W Telefono Cast Dongle yra integruotas HDCP TX ir HDCP RX raktą, kuris užtikrina A2W būti suderinama su miracast funkcija kiekvieną prekės ženklą mobilusis telefonas ir mygtukai.

Pagrindinė Funkcija:

1. Airplay:

Į EZAir funkcija A2W yra panašios su "Airplay" funkcija, "Apple", galite mesti filmus, nuotraukas, muziką iš jūsų "iPhone", "iPad" ar " iPod touch HDTV didelis ekranas visiškai.

2. Chromecast ( EZCast )

Į EZCast funkcija A2W, leidžia transliaciją iš kompiuterio ar kitos įrangos yra atiduotų wifi ant TV.Apima media streaming kaip Muziką, Nuotraukas, TXT ir kt..Naudotojai taip pat gali veidrodėliai online "turinį " Chrome", HDTV, daugiau iš "Youtube", Netflex, Youku, Sohu, ir tt.

3. Miracast:

Į Miracast funkcija A2W, leidžia vartotojams matant visą sąsaja judriojo Telefono, Planšetinio ar Nešiojamojo kompiuterio į HDTV didelis ekranas.Kai žaisti 3D MSG(Judesio Jutikliai, Žaidimą), galima naudoti lentos, kaip žaidimo kontrolės, ir džiaugtis juo, su dideliais TELEVIZORIAUS ekrane.

4. DLNA:

DLNA funkcija A2W, parama, vartotojams dalintis muzika, nuotraukos ir vaizdo įrašą apie savo asmens prietaisą, pavyzdžiui, kompiuterį, fotoaparatą, nešiojamąjį įrenginį, mobilusis telefonas, su draugais, wifi ryšys, TV.Daugiau bendrinimo iš žinomų interneto vaizdo svetainę kaip Tencent, Sohu, PPTV ir pan..

Palaikomos Operacinės Sistemos:

1. Android OS 2. "IOS" OS 3. MAC OS: 3. "WINDOWS XP", /7/8/8.1 Plug and play

Komplektą sudaro:

1 x Measy A2W

1 x Maitinimo kabelis

Elemento Tipas TV Stick
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
Jungtys HDMI suderinamus
Paremti OS Android4.0 arba aukščiau,IOS6 ar aukščiau,MAC OS
Veikimo Sistema Kita
Maitinimo Šaltinis 5V
Modelio Numeris S1044
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Aukštos Raiškos
Įrašymo No
Protokolo palaikymas EZair ,EZcast,Miracast
Prekės Pavadinimas measy
Standžiojo Disko Talpa < 100 GB

Panašūs produktai