Slip-on Kawasaki Ninja H2 H2SX ZH2 Išmetimo Kolektoriai Titano Lydinio Duslintuvo Pabėgti Arka Priekinio Vamzdžio Užsakymą Rankų darbo

€782.45

-4%

€823.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakabukas iš titano lydinio, stalo titano, zh2, išmetamųjų motorcycl, išmetamųjų dujų vamzdis, kawasaki ninja 1000 sx stabdžiai, badmintono kawasaki, ZX10R, Dujų Išmetimo Sistema, bmw g310 r.

1.Kiekis: 100% Nauja!

2.Medžiaga: Titano Lydinio

3.Paketas apima

1Set*Išmetimo Kolektoriumi

Įmontuoti:Slip-on Kawasaki H2

Apie pakuotės Prašome pažymėti:Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas.Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai buble krepšiai,Nr. mažmeninės langelyje!Apie laivybos 1.Mes pristatyti prekes su Kinija paštu, oro paštu, jei klientai turi kitų express, pls susisiekti su mumis. (tokios, kaip DHL,UPS,FEDEX,TNT,SF) 2.Labiausiai užsakymas bus pristatomi per 1-3 darbo dienos po apmokėjimo gavimo.Apie papildomą mokestį Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami.Apie po tarnybos Komunikacijos, yra labai svarbi.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios problemos ir sprendimai.Mes pažadame atsakyti jums per 24 darbo valandas.

Specialios Funkcijos išmetamųjų
Medžiagos Tipas titano lydinio
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Elemento Aukštis 0cm
Modelio Pavadinimas Slip-on Kawasaki Ninja H2
Elemento Ilgio 35cm
Elemento Plotis 0cm
Motociklams Padaryti Kawasaki
Prekės Svoris 2kg
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 0inch

Panašūs produktai