1000 Vnt. Dėlionės Katė Vaikams Suaugusiųjų Žaidimas Žaislas Slėgio Ribojimo Žaislas

€10.81

-29%

€15.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plunksnų medžio, nugara butelis, skeleto modelis gyvūnų, katės žaidimas, Katė, katė puzzle 1000 pzs, anim lytis, mados puzzle 1000 vienetų, filmo puzzle 1000 vienetų, hallowen moliūgų.

1000 Vnt. Dėlionės Katė Vaikams Suaugusiųjų Žaidimas Žaislas Slėgio Ribojimo Žaislas

Ypatybė:

Jigsaw Puzzles 1000 Vienetų Suaugusiems:Gali atleisti jus nuo streso metu užsiėmę darbu, mėgautis laisvalaikiu, ir auginti vaikų kantrybės, galvoju, gebėjimų ir praktinių gebėjimų.

Vienetų dera kartu tikrai gražiai ir yra įdomus, įdomi formų,Vienetų susiję, lengvai ir atėjo gražus kokybės langelį.Gatavo dėlionė yra absoliučiai stulbinantis.Gali būti teikiama kaip dovana savo draugams ir šeimos nariams.

Atgal į gabalus yra raidžių, todėl žinote, ką vienetų, eiti su ką skyriuje.Pakabinti jį ant sienos baigus, tai bus gražus vaizdas.

Dėlionės yra vienas iš žaidimų, kad niekada išeiti stiliaus.Mėgaukitės Poilsio Laiką su Šeima ir Draugais, Dirbti kartu su šeima ar draugais, norėdami baigti dėlionės gali ne tik naudotis, logicality ir jutimo koordinavimas.Bet taip pat suteikia jums galimybę plėtoti glaudesnius santykius su kitais ir kurti linksma atmosfera.Galvosūkiai, taip pat naudojamas siekiant padidinti pažinimo įgūdžius.

Dėlionės yra įdomus veiklos, kad padaryti vienas ar grupė, ir padaryti puiki dovana gimtadienius ir kitas šventes.Išskirtinį dizainą, labai geras pasirinkimas šeimai ir draugams.

Specifikacija:

Spalva: Įvairiaspalvis

Medžiaga: Popierius

Baigtas dydis: apie 67.6 * 67.6 cm

Pakuotė:

1 Set 1000 Vienetų Dėlionės

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai