Korėjos Vadovas Ornamentu PU Grūdų Audiniu Meno Lankas Mazgas Plaukų Lankelis Moterų Paprasta Temperamentas Platus Pusėje ekrano užsklandą Plaukų Aksesuarai

€3.79

-29%

€5.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yamaha garso moduliai, modulio įtampa ac dc, nagų lako dėžutė rožinė, modulio pikselių led 12v, modulio galia banko 5v, modulio lange priora, infiniti fx35 tarpiklis, moduliai preamplifier, modulio svoris jutiklis.

Produkto pavadinimas: korėjos Vadovas Ornamentu PU Grūdų Audiniu Meno Lankas Mazgas Plaukų Lankelis Moterų Paprasta Temperamentas Platus Pusėje ekrano užsklandą Plaukų Aksesuarai

Medžiaga: PU ir jų Lydinių

Spalvos: Raudona, Juoda, mėlyna, Tamsiai mėlyna, Pilka

Dydis: Apie 15*20 cm

Įpakavimas: 1 vnt

Šiltas Patarimai:

1、Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo, aukščiau matmenys yra tik nuoroda.

2、primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

***Mokėjimo

1).Mokėjimas turi būti atliktas per 72 valandas nuo užsakymo.

2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

4).Mes laivas punktas, pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums, prašome suteikti mums teisę adresą.

***Prašome atkreipti dėmesį,

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas, bet dėl laiko skiriasi, prašome parašyti išsamiai, informacijos ar klausimų į mūsų elektroninio pašto, geras bendravimas padės išvengti nelaimės.

Modelio Tipas Kratinys
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas lamavis
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Tipas Hairbands
Medžiaga LYDINYS
Stilius Mados

Panašūs produktai