2019 yunmai LED Žibintai 3800LM priekinis žibintas T6 18650 žibintai priekinių žibintų + Q5 Mini LED žibintuvėlis 2000lm Zoomable Taktinis Žibintuvėlis

€1.91

-50%

€3.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virvės xiaomi, xiaomi youpin, Gyroball, pistoletas massag, xiaomi yunmai, treneris riešo, masto smart yunmai, masto smart, Youpin, powerball xiaomi.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus !Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! 1) Mes priimame Alipay,Paypal.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO . 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.Bet tu turi būti baigtas per 3 dienas, arba www.adeira.lt bus colse Sandorio.Pastabos: 1) Visas daiktų (Mažiau nei 2KGs) galima nemokamas pristatymas Kinija post/Honkongo Post/ Singapore Post / Švedija Paštu arba kitų pašto ir ji trunka 12~30 dienų atvykti, kai nuotolinio šalyse arba regionuose gali trukti 30~50days ar daugiau.Taip pat galite pasirinkti tarptautinės express( taip bus įvesti),tačiau reikia sumokėti papildomą mokestį cue mūsų parduotuvėje atitinkamai. (2)Visus elementus (daugiau nei 2KGs), Mes konsultuojame klientus pasirenkant transportavimo būdų, kaip DHL/FEDEX/UPS/TNT ar kitų tarptautinių skubių paslaugų, ji yra tik įgauna 2~4 dienas(nuotolinio šalyse ar vietovėse, gal imtis 3~7days), taip, kad jūs galite gauti prekes per labai trumpą laiką (palyginti su oro paštu ar paštu).Skerdienos užsakymai yra labai rekomenduojama išsiųsti greituoju būdu, Atkreipkite dėmesį, kad dauguma produktų arba pristatymo į daugelyje šalių yra nemokamas pristatymas.Bet kai kurie produktai arba kai nuotolinio šalys turi būti sumokėtas papildomas Nuotolinio Laivybos Mokestis, kaip cue mūsų parduotuvėje.Prašome atkreipti dėmesį, kad, jei užsakymo.Labai ačiū!Pastabos: 1. PASAULIO LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome atkreipti dėmesį, kad, jei užsakymo.Tai yra svarbiausia! 4. Vaizdai jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote savo sklypo ar negalite paieškos stebėjimo informaciją internete,kai mes išsiųsti per 30 dienų, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS .Mes bus stebėti, siuntinių ir grąžinti jums kuo greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Pagal apskaitą ir laiko eilučių, mes pasirinkti mūsų pirmą sandėlyje siųsti savo sklype greitas pristatymas. 8. Pristatymo Laikas(jums yra nuoroda tik,prašome, atsižvelgiant į faktinę situaciją.):

1.Jei goodsyou gautų, turi kokybės problemų.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis.Prašome siųsti atgal sklype per 30days po to, kai mes patikrintas.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.JOKIŲ IŠIMČIŲ! 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Pirkimo Užsakymo Numerį.Prašome parašyti visos informacijos popieriaus lapo,ir įdėti jį į sklypą.Ačiū! 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt Garantija Mes pateisintų savo produktų vienerius metus dėl asmens pirkėjas ir dvejus metus, "didmenininkas,nuo išsiuntimo dienos, "mes pataisys arba pakeis tokį produktą ar jo dalis, kuris, atlikus patikrinimą ar bet kokį patvirtinimą, jav, yra nustatyta, kad būti su defektais, medžiagų ar gamybos defektų.Kaip sąlyga įpareigojimas mums, kad taisyti arba pakeisti tokį produktą, produktas turi būti grąžintas į mus kartu su proof-of-pirkimo priimtinas mums Visiems grąžina turi būti pridėtas rašytinis pareiškimas, kuriame atgal vardas, pavardė, adresas ir telefonas savininkas, kartu su trumpas, bet teigė defektų.Dalių ar produktų, už kuriuos pakeisti yra pateikiama tampa turto mus, Išskyrus atvejus, kai skirtingų Šalių susitarimu, klientas turi būti atsakingi už grąžinimo išlaidas transportavimo ir draudimo, ir mes išlaidoms padengti transportavimo ir draudimo nuo mūsų bendrovės klientų.Mes deda pakankamai pastangų, kad taisyti arba pakeisti bet kokį priedą taikoma garantija per trisdešimt dienų nuo prašymo gavimo dienos.Jei remontas ar pakeitimas reikalauja, kad daugiau kaip trisdešimt dienų,mes praneša apie kliento atitinkamai.Mes pasiliekame teisę pakeisti bet koks produktas, kuris buvo nutrauktas iš savo produktų liniją su naujas produktas panašią vertę ir paskirtį, Mes pasiliekame teisę keisti ar nutraukti, be išankstinio įspėjimo savo klientams, bet modelis ar stilius produktų.Jei garantija yra problemų, arba jei jums reikalinga pagalba, naudojant jūsų aksesuaras prašome susisiekti su mumis atskirai.

Elemento Tipas Priekiniai žibintai
Atsparus vandeniui Taip
Tikslas Pėsčiųjų,Kempingas,Žvejyba,Darbo
Modelio Numeris 2303-3t6
Galia 28W
Sertifikavimo EMS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Baterijos Tipas Ličio Metalo
Spindulio Kampas 60°
Prekės Pavadinimas YUNMAI
Modelio LED Karoliukai T6

Panašūs produktai