100-240 V Imtuvas "Smart Home" Wifi " Bevielį Nuotolinio Valdymo pultą Smart Šviesos Sienos Jungiklis Veikia Smart Gyvenimo Telefonų PROGRAMĖLĘ(iOS arba Android)

€10.35

-2%

€10.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cigarų plakatas, daug siena sconce, perjunkite wi-fi, interruptor tactil "google" pradinis, antis plakatas, užuolaidų jungiklis tuya, KCD4, paprasta sienos sconce, aseer smart, aklas kontrolės.

Prekės Aprašymas:

"Wi-Fi Smart Šviesos Jungiklis naudoja savo esamų namų" Wi-Fi "tinklą teikti bevielės kontroliuoti savo šviesa iš niekur,nr. centru reikia, galima lengvai pakeisti tradicinius 1/2/3 gauja jungikliai tiesiogiai, tada jūs galite pradėti kontroliuoti savo šviesa iš savo mobiliojo telefono "Smart Gyvenimą" PROGRAMA ("IOS" ar "Android").Smart šviesos jungiklis taip pat įprastas jungiklis, tiesiog palieskite jungiklis įjungti savo žibintai įjungti arba išjungti.

Techniniai duomenys:

Tipas: Smart WIFI Sienų apšvietimo Jungiklis

Spalva: Balta

Medžiaga: PC+ABS V0

Įėjimas: AC100-240V 50/60Hz

Elektros Reitingas: Max 1200W Varžą,400W Kaitinimo 1/2 prie 120V AC

Indikatoriaus Lemputė: Mėlyna (Off)/ Raudona (Ant)/ Žalia (Tinklo)

Darbo Temp: -20-50℃

"Wi-Fi" Standartas: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n WiFi 2.4 GHz (Tik Gyvenamosios paskirties patalpų Sausas L'ocation Naudoti)

Gaminio Dydis: 115*70*48mm

Sertifikavimas: FCC/ROHS/CE/UL

Suderinamumas: Darbo su "Google" Asistentas / Darbas su "Amazon" Alexa / Darbas su IFTTT

Funkcijos: Nuotolinis Valdymas / "Wi-Fi" Ryšio / Saugoti / Laikas / Schedule / Push it

DĖMESIO:jungiklis skirtas naudoti tik stacionariai sumontuota įranga.

Savybės:

◆ Lengva Įdiegti

Lengvai pakeisti bet kokia standartine-sienos jungiklis su Moes smart šviesos jungiklis (įskaitant 1 gauja perjungti plokštelės).Neutralus Vielos Reikia. (Jei jūs tikrai negali sužinoti, Neutralaus laido jūsų Elektros linija lizdas, prašome kreiptis į profesionalus elektrikas reformuoti savo lizdo galios)

◆Pridėti Daugiau Funkcijų, su IFTTT

Jei Tai, Tada, Kad yra nemokama interneto paslauga leidžia daryti neįtikėtinus dalykus su savo MOES šviesų, Posūkio žibintai, gerbėjų ar kitų elektronikos prieš jums namo arba išjungti, kai jums palikti, su IFTTT.

◆Hands-Free Valdymas Balsu

Po suporuotas su "Amazon" Alexa " ar " Google Asistentas, galite įjungti savo žiburiai, lubų ventiliatoriai, įjungti arba išjungti vien tik savo balsu.Jūs galite kontroliuoti savo šviesos, naudojant "Smart Gyvenimą" PROGRAMA ("iOS" ar "Android") nuo bet kada ir bet kur.Ne stebulės reikia.

◆Kontrolės Žibintai iš bet Kur

Jei esate iš durų,Tai šviesos jungiklis leidžia jums nuotoliniu būdu kontroliuoti bet kokį apšvietimą savo namuose savo mobilųjį telefoną, kai norite, ir kur jūs esate.

◆Nustatyti Grafikus Žibintai

Vieno/ Repeat/ Nedelsiant/ CycleUsing nemokamai "Smart Gyvenimas" APP, galite suplanuoti lempos kreiptis dėl saulėlydžio, arba įjungti ventiliatorius, prieš jūs atvykstate ir suplanuoti.

◆Mechaninė Touch

Kaip tradicinis jungiklis, ji jaučiasi specialiai geros paliesti mygtuką.Ir ji reaguoja labai greitai.Ji gali turėti paspaudus 300.000 kartus clear touch tonas.Puiki Kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

◆Pasidalinti Prietaisas

Smart šviesos jungiklis gali būti keli kontrolės vietas dalijasi skirtingų šeimos narių.vienas mobilusis telefonas gali kontroliuoti daug persijungia taip pat.

Pakuotė:

1x Jungiklis

2x Varžtai

1x Naudotojo Vadovas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Kita
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės 1
Garantija 1
Dabartinis 3A
Sertifikavimo BMK

Panašūs produktai