AXUS WiFi Smart Touch Jungiklį Šviesa Tuya APP Sienos RF 433Mhz 110-220V 10A Nuotolinio Valdymo PASIDARYK pats Relės Modulis Balso "Google" pradinis Alexa

€10.94

-37%

€17.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontrolės remot, pereiti tuya, namų smart, perjunkite wi-fi, relinis modulis, fonas gimtadienio, 12 voltų relė, "apple" homekit jungiklis, durų tuya smart, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis.

PASTABA:

1. Gabalas CR2032 reikalingas RF siųstuvas, baterijos nėra įtrauktas į paketą. 2. Itin jautrus dizainas, stalčių box dizainas, fluorescencinė šviesa baras, anti-rudenį dizainas, didelis skydas, ir kt. 3.Belaidžio tinklo jungiklis neturi WIFI funkcija, tik RF433MHZ funkcija 4.Duomenų valdytojas turi WIFI+RF433MHZ+APP+ balso funkcija 5. Yra problema su vaisto, nesijaudinkite, mes išsiimti naują produktą. (Pirmoji susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir siųsti vaizdo pakankamai įrodymų, kad problema)

100M ILGO NUOTOLIO

Patarimas: Ši kliūtis bus sutrumpinti atstumą, belaidžio ryšio signalas yra paveikta aplinka, daugiau kliūčių, tuo trumpesnis atstumas.

1.Kodėl yra įrenginys, nestabili app?

1. Kiekvienas maršrutizatorius, turintys ryšį ribotas, tačiau vis daugiau ir daugiau smart įrenginys dirba 2 šeimos. Daug šeimų, kurios vis dar naudoja labai sena versija routerseven daugiau nei 3years prieš versija.Norint turėti puikią patirtį, pasiūlymą, yra : 1. iš naujo nustatyti maršrutizatorių ryšį tik 2. keisti naują naujinimo versija maršrutizatorių 3. atkreipkite dėmesį,, tai pereiti dirbti tik 2.4 G wi-fi " tinklo, ne 5G.

2. Kodėl APP neranda prietaiso porą statusas?

Tai todėl, kad savo telefono laikinąją atmintį.Prašome uždaryti WLAN jūsų telefono tada atidarykite jį po minutę.Tuo pačiu metu,išjunkite prietaisą, jei galite, tada galios iki bandykite dar kartą.

PASTABA:

1. profesionalus elektrikas turėtų veikti šį produktą.Kai maitinimui ant, nelieskite jo antenos.Įdiekite šį produktą be atidarymo apsauginis dangtelis 2.Šis reguliatorius bus neprieinamas, jeigu sienos jungiklis su RF funkcija yra įdiegta namuose.Kitaip funkciją, turės įtakos.Tiesiog reikia pirkti atskirą belaidžio tinklo jungiklis 3. Nedirbkite su elektros energijos.Išjunkite maitinimą ir naudoti.Jei bandymas patvirtino, kad teisingai, jį naudoti, prižiūrimi profesionalaus elektriko. 4. Jei įtampa nuotolinio valdymo nepakanka, prašome pakeisti baterija laiko (nuotolinio valdymo atstumas tampa vis glaudesnis, kai nuotolinio valdymo pultelio baterijos įtampa yra nepakankamas). 5. Kai belaidžio elektroninius gaminius, reikėtų pasirūpinti, kad išvengti metalo, kaukės, didelis elektroninių prietaisų, elektromagnetinių laukų ir pan., kuris turi stiprių trikdžių šaltinius, siekiant išvengti nuotolinio valdymo ir trumpas gauna atstumas ar dirbti normaliai. 6. Nenaudokite šios elektroninės produkto neįprastai.Nenormalus naudojimas padės sumažinti produkto savybes ir ilgaamžiškumą.Sunkiais atvejais, žalos produkto, taip pat kelti pavojų saugumui.

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1500usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Funkcija 1 Laikas
Funkcija 7 Elektroniniai Vartai Įeigos Kontrolės Sistemos, Elektros Prietaisų Valdymo
Nuotolinio Valdymo Atstumas Iki 100m (teorinis atstumas)
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Fluorescencinės juostelės dizainas, šviesos
Garantija 1 METAI
Valdiklio darbo dažnis 433.92 MHZ +WIFI 2.4 GHz
Funkcija 5 Led Šviesos Lempos Jungiklį, Namų Secur
Valdiklio darbinė temperatūra -10 elsius~+70 laipsnių Celsijaus
Elemento Tipas Jungikliai
Dabartinis 10A
belaidžio tinklo jungiklis Nuotolinio valdymo atstumas Iki 100M
Sertifikavimo ROHS
belaidžio tinklo jungiklis darbo dažnis 433.92 MHZ
Funkcija 6 Lubų Šviestuvai, Apšvietimas, Ventiliatorius, Geriamojo Lizdai
Modelio Numeris AU-X005
3 funkcija 3 Rūšių Iš Naujo Narė
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 10 HD Krištolo
belaidžio tinklo jungiklis Kodavimo metodas Mokymosi Kodas EV 1527
Yra Protingas Prietaisas Taip
Valdiklio Dydis 72 * 38 * 26 (mm)
Funkcija 8 Lašas atsparumas dizainas,keturi-arc kampas perėjimas
belaidžio tinklo jungiklis, baterijos CR2032 Šarminės Baterijos ( neįtraukta Baterija)
belaidžio tinklo jungiklis Moduliavimo KLAUSTI
Funkcija 9 Šlapias rankas, taip pat galima liesti
2 funkcija Atgalinės atskaitos
Paramos PROGRAMĄ Tuya arba Smart Gyvenimo
Jungiklio Tipas APP kontrolės
Balso kontrolė "Google" pradinis "Amazon" Alexa ECHO
Valdytojas WIFI Standartą IEEE 802.11 b/g/n
Valdiklio Darbinė Įtampa AC90V-250V 110V, 220V 60HZ/50HZ
Savybės Prieinama dėl "Apple" / "Android"
Paramos Sistema Tiek "Android", "IOS"
Prekės Pavadinimas AXUS

Panašūs produktai