Gooseneck Tingus, Telefono Laikiklis, Mobilaus Telefono Universali Lanksti Įrašą Lova, Stalas Stalo Apkaba-Laikiklis, skirtas Telefonas Lanksčios Rankos Turėtojas

€5.64

-30%

€8.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: telefono laikiklis lova žemės, tingus rankos 2, gooseneck stalinio telefono turėtojas, telefonas įkaito turėtojui lova, gooseneck telefono turėtojas ventiliacijos, lova gooseneck telefono turėtojas, lanksti karšto batų, laikykite telefoną lova, dslr grupė, baseus tingus rankos.

Gooseneck Tingus, Telefono Laikiklis, Mobilaus Telefono Universali Lanksti Įrašą Lova, Stalas Stalo Apkaba-Laikiklis, skirtas Telefonas Lanksčios Rankos Turėtojas

Savybės:

--Su 360°pasukti kamuolys, savo mobilųjį telefoną, gali būti nustatytas bet kokiu kampu ir užrakinimas yra tikslesnis.Kas daugiau, naudojant aukštos kokybės PC plastiko, mūsų produktas yra anti-senėjimo ir atspari trinčiai.

--Stabilus ir tvirtas metalo pavasaris yra atsparūs ir anti-rust.Įrengtos minkštos gumos pagalvėlės žandikaulių jėga plotas yra didelis ir trinties yra pakankamai.Taigi, metalo pavasarį gali užrakinti prispaustas mobiliojo telefono tvirtai ir veiksmingai užkirsti kelią paslysti.

--, Naudojant nuimamas dizainas, mūsų produktas lengvai pašalinti.Kas daugiau, mūsų produktų taip pat galite naudoti kaip darbalaukio telefono laikiklį.Jums tik reikia įdėti jį ant darbastalio.

--, Naudojant aukštos kokybės PC plastiko, padengta plastiko tvirti aliuminio lydinio, apkrova mūsų produktas yra stiprus.

- Mūsų produktas yra tinkamas lovos, rašomieji stalai, rašomieji stalai ir kiti baldai, kurie gali būti prispaustas prie krašto.

Specifikacija:

--Taikytinos modeliai: mobiliuosius telefonus, žemiau 6.3 cm

--Ilgis: ilgis gali siekti 80cm ir mūsų produktą, galite būti sulenkta laisvai.

--Medžiaga: aukštos kokybės PC, plastiko, aliuminio lydinys

--Spalva: rožinė, mėlyna, juoda, balta

--Pakavimo: urmu

--Svoris: apie 180g

--Pakavimo sąrašas: mobiliojo telefono stovas *1

Pakavimo sąrašas

--Pakavimo sąrašas: mobiliojo telefono stovas *1

Medžiaga
1 modelis
Spalva
Modelio Numeris
Prekės Pavadinimas VEVICE
Modelis 2
Suderinamos Prekės
Yra Garsiakalbis No
Modelis 3
Stilius
Įkroviklis No
Magnetinis No
Tipas
Naudoti stalas
Funkcija

Panašūs produktai