Ozono Oro Valytuvas mini Šviežių Dezodoryzujący Šaldytuvas šaldytuvo spintos pet automobilių nešiojamų

€16.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cork oro gaiviklis, frida oro gaiviklis, akvariumą co2 difuzinis, automobilių ozon, komerciniai vandens dozatorius dalys, frigidaire vandens dozatorius dalys, ištirpsta ozono matuoklis, mažas fridg, ozon vandens, spinta kvapas.

Privalumai

( 1 ) sterilizacija mašina : Ozono gali būti generuojami, šio produkto šiuo metu maisto produktų, Daržovių, vaisių, užterštos E. coli , Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus Ir kitų mikroorganizmų, patraukti, žaisti daugiau nei 96% nužudyti sterilizacijos, ir oksidacijos ir skilimo Pesticidų likučių, ant vaisių, daržovių , ir pašalinti jo toksiškumas.

( 2 ) maisto išsaugojimo: vaisių ir daržovių nužudyti bakterijas ant paviršiaus ozonas, slopina metabolizmą, vaisiai ir daržovės , virti ir po atidėti senėjimo, pratęsti maisto produktų , vaisių, daržovių draudimo metu .

( 3 ) pašalinti kvapus : Ozono gali greitai suyra įvairių kvapų ir kvapas šaldytuve anaerobinių mikroorganizmų veisimosi sugeneruotas bitų eilutė, kaip išvengti maisto .

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Sterilizacija: produktai gali padaryti ozono ir ozono gali nužudyti 95% Escherichia coli, aeruginous pseudomonas, aureate staphylococcus maisto produktų, daržovių ir vaisių ir pašalinti pesticidų likusių daržovių ir vaisių.Pašalinti keistas kvapas: ozono galima pašalinti greitai slėgio deguonies bakterijos, kurios gamina visų rūšių keistai kvepia, išvengti keista, kvapas atsiranda.Išsaugojimas: ozono gali sumažinti procesą, medžiagų apykaitą, naikina mikrobus, dėl daržovių ir vaisių, ir gali atidėti gaivus kartą maisto produktų, daržovių ir vaisių.Kompaktiškas dydis; naudoja keturias AA baterijas, kad reikia tik pakeisti vieną kartą du per mėnesį (Baterijos neįtrauktos).Naudojimas: namų, taproom, tualetas, batų spintoje, ligoninės ir t.t.. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Suvartojama Galia: 0,5 W Ozono Darna: 2mg / h Produktus, Matmenys: 120X68mm Būti taikomas kambarys: 250L Produktų N. W: 230g, komplektą sudaro: 1 x Šaldytuvas Ozonas Jonų Valytuvas Dezodoryzujący 1 x Vartotojo Vadovas

RM3042829717033638

Galia 5w
Sertifikavimo NĖRA
Galia (W) 0,5 w
Modelio Numeris Ozono Generatorius
Prekės Pavadinimas Alanchi

Panašūs produktai