55MM Juoda Motociklo Šakės Įrašą-ons ir rankenos vamzdžiai BMW S1000RR 2009 m. 2010 m. 2012 m. 2013 m. m. m. 2016 prisegama rankena barai

€43.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2012 m. bmw s1000rr, klipo sunglass, baras cafe racer, bmw s1000rr rankena, s1000r, s1000rr, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, rankenos, 25mm rankenos, rankena pro siaurėjantys.

55MM Juoda Motociklo Šakės Įrašą-ons ir rankenos vamzdžiai

BMW S1000RR 2009 - 2016 M.

Medžiaga: 6061 T-6 erzina aliuminio, nerūdijančio plieno, aparatūros, dvigubai užsandarinti guolių Apdaila: CNC apdirbta, anoduoto Spalva:Juoda Naudojimas: Universalus tinka 55mm Įrašą priedus, pls.patikrinkite savo dviratį tinkamą dydį, prieš užsakant.Dydis:pls.patikrinkite, pridedamas ips

Ypatybė:

1. Optimali rankenos baro kampas, lenktynių trasoje įrodyti. 2. Didelio stiprumo baras vamzdis su tuščiaviduriu desigh, patvarumo ir svorio, išsaugojimas. 3. Baras pabaigos slankiklis yra, kad su keičiamomis POM delrin plastiko. 4. 7 laipsnių rankena baro kampas. 5. Išilginis 22mm/7/8 už dia.iš viso rankena juostos ilgis 293mm.

Profesionalus Montavimas yra Labai Rekomenduojama,

Pardavimo sąlygos

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma iš mūsų pusės.Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris kruopščiai peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus prieš siūlymą.

1. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

2. Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai pasveikinti jus el. paštu mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.

Darbo laikas: Kinija Laikas yra GMT+8:00

Pirmadienis - Šeštadienis 8:00-18:00

Pastaba:

1.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1 darbo dienos mums atsako.Jei negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutę pasiekė visu dydžiu.

2.Dėl kai kurių ISP filtro parametrai, gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus, jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis.

3.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Alipay.

Prekės Pavadinimas HUIHUANMAD
Motociklams Padaryti BMW

Panašūs produktai