WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Balsu Smart Home

€3.09

-41%

€5.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ir wifi valdytojas, namų smart, "sony" ir kontrolė, ir protingas, fibaro zwave, choifoo lizdas, hub rf, ir nuotolinio valdymo wifi, choifoo smart, kontrolės ir wifi.

Aprašymas:

Savybės:

Kontrolės IR prietaisus su Tuya Smart arba Smart Gyvenimą programą bet kur ir bet kada.Pasukite savo pagrindinius įrenginius į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

Palaiko beveik visus IR kontroliuojamas prietaisai ir remia mokymosi 38KHz dažnio signalus, įskaitant oro kondicionierius, TV, set top box, DVD, IR elektrinis užuolaidų ir daugiau.Su dideliais IR duomenų bazės.

Suderinama su "Amazon" Alexa, Google Namų balso kontroliuoti savo TV, STB, oro kondicionierius ir ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

Konvertuoti visus IR nuotolinio valdikliai į vieną app išmanusis telefonas / tabletę.Jums bus niekada būti sutrikdyta prarado nuotolinio valdymo pultas, atsisveikinti į chaosą ir išlaikyti nerūpestingą gyvenimą!

Super mini kūno, ir užima mažai vietos.Palaiko Smart Scenos Kontrolė, sinchronizavimo funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti / išjungti jūsų IR elektroninių prietaisų.Nusiraminkite.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Wi-fi Tinklas: WiFi 2.4 GHz, 802.11 b / g / n

Nuotolinio valdymo: 10m

Centrinis dažnis: 38K

Infraraudonųjų spindulių kryptis: Centrinis multi-kryptis

Perdavimo atstumas: ≤ 8m / 26ft (priklausomai nuo aplinkos)

Suderinamos operacinės sistemos: Android 4.0 / iOS 8.0 ir aukščiau

Darbinė temperatūra: 0-55 ℃

Maitinimo įėjimas: DC 5V 1

Budėjimo būsenos galios suvartojimas: ≤ 0,5 W

Medžiaga: ABS + SABIC infraraudonųjų spindulių skirta PC

Dydis: apie 102 * 90 * 50MM

Svoris: apie 120 g

Pakuotė:

1 * WIFI universalus spindulių nuotolinio valdymo

Kilmės KN(Kilmės)
Parama Dropshipping & Didmeninės
Prekės Pavadinimas choifoo

Panašūs produktai