Žaidimų Kėdė Lenktynių Biuro Kompiuterio Žaidimas, Ergonomiškas Kėdės Atlošo ir Sėdynės Aukštis Patvarus, Biuro Kėdė, Sunkiųjų Kėdės

€169.80

-17%

€207.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ergonimic biuro kėdė, karieta de žaidimų, silla žaidėjus metalo, lenktynių sėdynės, kėdė, žaidimų karieta, biuro darbo kėdė, ergonominių, kėdė lytis, jeep cherokee tps, dekoro žaidimas, metalinės lentynos.

Žaidimų Kėdė Lenktynių Biuro Kompiuterio Žaidimas, Ergonomiškas Kėdės Atlošo ir Sėdynės Aukštis

Ypatybė :

Maksimalus Svoris galia: 250KG.

✔ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: Stiprus metalinis rėmas, skirtas padėti skatinti patogią sėdėjimo padėtį, išlaikyti jums nežiūriu, po ilgų valandų žaidimo ar darbą.Storas kamšalu atgal ir sėdynės pasinaudoti šia kėdė prie kito lygio komfortą.

MULTI-FUNKCIJA: rankų atramos ir sėdynės aukštis reguliuojamas; 90~150°sėdima ir arkliukas; 360°pasukama; 5 taškų bazės pastatytas su sunkiųjų; Sklandžiai valcavimo ratukų; Nuimamas pagalvėlės pagalvę ir juosmens pagalvėlė.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Lygi PU odos, pridėtinės sėdynės pagalvėlės, ir juosmens & pagalvėlės pagalvės siūlome pridėta parama ir paguoda.Sunkiųjų bazę ir nailono sklandžiai valcavimo ratukų didelį stabilumą ir mobilumą.

✔MASTO PROGRAMOS: žaidimų kėdė yra ideali sėdynės pasirinkimą dirbti, mokytis ir žaidimų.Tai padarys jūsų erdvės, modernus ir elegantiškas,ir, kad jums patogiau.

Aprašymas:

Pakuotės matmenys:82X58X34cm

Pakuotės Turinys:

1 x žaidimų kėdė

Modelio Numeris a
Naudoti Įvairenybės
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Diegimo Tipas Varžtą Įterpiant Tipas
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Dydis M
Medžiaga Metalo
Nėra. Pakopų Vieną

Panašūs produktai