Tvirtos neaustinės Medienos Gaisro Saugojimo Krepšys Manė, Dviguba Rankena Atidaryti Pirkinių Krepšys Jaučiamas Medienos Gaisro Saugojimo Krepšys

€8.21

-48%

€15.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veltinio rankinė, rankinė, sandėliavimo veltinio, krepšys longchamp, krepšys reusabl, amatų medienos, auksas "gucci" bag, r medienos, augalų veltinio, 40x20x25 krepšys.

Savybės:

1. Patvari medžiaga: pagamintas iš neaustinio audinio ir pliušas, maišo medžiaga yra kompaktiškas, nėra lengva būti pažeista, ir nėra lengva būti subraižytas, medienos.

2. Dviguba rankena dizainas: krepšys turi gera keliamoji veiklos rezultatų, gali atlaikyti sunkesni medienos, ir negali būti suvaržomos kada atliktas.

3. Didelė talpa: maišelis yra išilginė anga lengvai saugojimo elementų, ir talpa viduje yra pakankamai didelis, kad turėti daugiau daiktų.

Aprašymas:

Tai malkos saugojimo krepšys yra pagamintas iš tvirtos medžiagos ir dvigubos rankenos konstrukcija turi gerą keliamoji veiklos, tinka saugoti medienos arba apsipirkti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: veltinis + ne-audiniai

Stilius: paprastas

Dydis: 50*25*25mm

Svoris: 500g

Rankena: 2

Pakuotė:

1*saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

modelis Trimatis Modelis
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Medžiaga Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelionės
Prekės Pavadinimas Aotu
Produktas Kita

Panašūs produktai