Pirštu Oximeter SPO2 PR Širdies ritmo Monitorius Sveikatos Priežiūros Normą, Stebėti Širdies ritmą Ir Kraujo Deguonies Įkrovimo Skaitmeninis Oximet

€15.67

-40%

€26.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sveikatos, deguonies portabl, braun bp mašina kraujo slėgio, paprasta piršto pulse oximeter, oximeter profesinės, širdies pakabukas, boxym oximeter, wego širdies ritmo monitorius, sveikata, oximet.

Naudojimo Instrukcijos

1. Įkiškite pirštą į gumos skylę Oximeter. 2. Paspauskite mygtuką ant priekinio skydelio pradėti. 3. Nereikia suplakti pirštu arba perkelti savo kūno, kai Oximeter yra darbo 4. Paspauskite mygtuką, jei norite pakeisti ekrano kryptis 5. Perskaitykite atitinkamą vertę iš ekrano. 6. Prietaisas automatiškai išjungti per 8 sekundes, jei nėra nė piršto signalas. 7. Prašome įkrauti baterijas, kai išsikrauna galios.pward.Kai prijungti pirštu į Oximeter, jūsų nagų paviršiaus turi būti upw bandymo Deklaracija: Prašome naudoti medicinos alkoholio valyti guminiais prieš eachnt viduje ir valyti išbandyti piršto su alkoholio prieš ir po bandymo. (Gumos duoda ne iš Oximeter yra medicininės gumos, kuri yra ne toksinus, nesukelia žalos,šalutinio poveikio, pvz., alergija, odos).

Pakuotės Turinys:

1. 1 x oximeter 2. 1 x Tipo c įkrovimo kabelis 3. 1 x graži dėžutė 4. 1 x anglų meniu 5.1 X Virvelės

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Deguonies prisotinimo žmogaus normalaus arterinio kraujo yra 98%.Jei jis yra mažesnis nei 94%, tai yra laikoma nepakankama deguonies.Be to, normalus žmonių impulsų dažnis ir širdies ritmas yra tas pats.Paprastai tarp 60-90 kartų per minutę.Tačiau, jeigu fizinio krūvio ir streso, širdies gali padidėti.

Techniniai duomenys:

- SpO2 Matavimo diapazonas: 70~100% Skiriamoji geba: ±1% Tikslumu: ±2% (70%~99%), nepatikslinta (

Grįžti Politikos Informacija:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums. 3. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Atsiliepimų:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Galia Įkraunama ličio baterija
Medžiaga ABS
Modelio Numeris oSport
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Garantija Laikas 1 Metai
Prašymas Pirštas
Parametrai SpO2 PR
is_ individualų Taip
Parametras kraujo deguonies,Impulsų dažnis
Kilmės Žemyninė Kinija
Ekrano Tipas Dvikova spalvų OLED
Dydis Pulse Finger Oximeter
PR matavimo diapazonas 30BPM-240BPM

Panašūs produktai