2021 LED Žavi Galaxy Rose Amžinąjį 24K Aukso Folija Gėlių Pasakos String Šviesos Kupolas Kalėdų, Valentino Dienos Dovanų

€5.18

-48%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso žiedas " rose, žalias dirbtinės gėlės rožės, artifici gėlių, led 2020 žavi galaxy 0 eternal rose, valentino dieną, sankt valentin, valentinas, miršta laumės, 24k gild rose gold", gėlių led.

Savybės:

1. LED šviesos Juostelės su stiklo lempų gaubtų kūrybos romantišką atmosferą meilužis. 2. Tobula, kad bet koks dekoratyvinis ar atostogų projektą, tinka šalis, vestuvių, vidaus apdaila ir kt. 3. Powered by AAA baterijos(neįtraukta),led šviesos juostelės ryškios šiltai baltos spalvos apšvietimas. 4. Pagamintas iš aukštos vario viela, lankstus, atsparus vandeniui, patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui. 5. LED eilutės su bauda bendable vario viela, kad sukurti bet kokios formos norite.

Specifikacija:

Spalva:Skaidri Medžiaga:Stiklo kupolas, Pušis medinės apačioje, Aukso lapų Naudojimas:Papuošalai,Dovana Šviesos Spalva:Šiltai Balta Jungiklis: ON/OFF Gaminio Dydis:20x11.4cm/7.87x4.33inch

Pakuotės Turinys:

1x Stiklo Rose Apdaila Namo Apdailą

Pastaba:

Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvų skirtumas gali būti šiek tiek.Prašome leisti mums 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Style2

Stilius Gėlė
Medžiaga Stiklas
Proga Valentino Dieną
Kilmės KN(Kilmės)
Punktas galaxy rose
Dydis 11.5X19CM
Modelio Numeris MSFRG-003
Prekės Pavadinimas hoomall
Tipas Rožė
Klasifikacija dirbtinės gėlės
Bazės Medinio Pagrindo
ssl06 Vestuvių, valentino,birthd
Galia 3AAA baterijos(neįeina)
Gėlių Stilius Gėlių Galvos

Panašūs produktai