PULUZ CNC Aliuminio, Nardymas Fotografijos Laikiklis Rankinės Laikiklis Suderinami su DJI Osmo Veiksmų/NAUJA GoPro HERO/HERO7/VEIDRODINIAI Fotoaparatai

€14.47

-20%

€18.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sjcam 7000, trikojo, fpv dalis, 4k go pro, gimbal adapterį switch mount plokštė, skirta gopro, vaizdo kamera nikon, ulanzi mini trikojo dslr, respublikonų partija, aoka trikojo, niūrus.

PULUZ CNC Aliuminio Viena Vertus, Nardymas Fotografijos Laikiklis Rankinės Laikiklį, Suderinama su DJI Osmo Veiksmų, NAUJA GoPro HERO /HERO7 /6 /5 /5 Sesijos /4 Sesija /4 /3+ /3 /2 /1, Xiaoyi ir Kitų Veiksmų, Fotoaparatai, VEIDRODINIAI Fotoaparatai

1. Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, CNC procesą, lengva nešiotis.

2. Modulinė konstrukcija, kamuolį galva gali būti išorinės šviesos studija, užpildykite šviesa.

3. Rankiniai laikmatis arba multi-pozicija ryšys, fiksuotas, gali būti prijungtas prie užpildykite šviesa tuo pat metu.

4. Dėl jame yra mažas dydis ir lengvas, jūs galite laikyti jį fotoaparato krepšys, kuprinė,

5. Tinka DJI Osmo Veiksmų, NAUJA GoPro HERO /HERO7 /6 /5 /5 Sesijos /4 Sesija /4 /3+ /3 /2 /1, Xiaoyi ir Kitų Veiksmų, Fotoaparatai, VEIDRODINIAI Fotoaparatai.

1. Mes laivas www.adeira.lt " adresas tik.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.adeira.lt sąskaita yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje.Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.adeira.lt Standartinis Pristatymas, kuris kainuos apie $2. 3. Paprastai, mes išsiųsti užsakymą jums per 3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino www.adeira.lt. 4. Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Mes visada siūlome aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir teikti geras paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą, ir jums turėti " laimingas pirkinių patirties čia.Ačiū!

Funkcija sporto veiksmų fotoaparato priedai
Prekės Pavadinimas PULUZ
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Modelio Numeris PU246B
Tinkamas už DJI Osmo Veiksmų/Xiaoyi Veiksmų Fotoaparatai/ VEIDRODINIAI Fotoaparatai
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Naudoti Vaizdo Kamera
Suderinamas su NAUJA GoPro HERO/HERO7/6 /5 /5 Sesijos/4 Sesija/4 /3+/3/2/1

Panašūs produktai