Už "Huawei" GT /GT 2 Žiūrėti Ringke Bezel Stiliaus Rėmeliai, Skirti "Samsung" Galaxy Žiūrėti 46mm Pavarų S3 Pasienio Padengti raštas Žiedas

€3.32

-39%

€5.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ringke atveju mi, žiūrėti atveju eta judėjimo, žiūrėti atveju vnt., galinį dangtelį realme x2, tvarkyti pasienio s3, verre galaxy žiūrėti 46, "samsung smart žiūrėti, funda huawei tinka žiūrėti, įrankių, nerūdijančio plieno žiedas, bezel samsung žiūrėti.

Už "Huawei" GT /GT 2 Žiūrėti Ringke Bezel Stiliaus Rėmeliai, Skirti "Samsung" Galaxy Žiūrėti 46mm Pavarų S3 Pasienio Padengti raštas Žiedas

Savybės: 1.Kurti savo stilių - tapti mados pradininkas.

2.Pabrėžkite savo išskirtinį mados pridedant dėmesį į jūsų reikmenys.Neleisk, kad jūsų žiūrėti tapti nykščio jūsų įrankių.Ringke Bezel Optikos daugiausia dėmesio skiriama laikrodžiai, numatant naujas ir geresnes vaizdines priemones, skirtas žiūrėti. 3.Komforto ir saugos konstrukcijos suprojektuotos optimalaus dydžio esamų švilpukai.Puikiausią derinį, bezel stilius leidžia vientisą ryšį tarp besisukančio žiedo ir stiliaus išvengti smashing ryšį ir galbūt kenkia smart žiūrėti.

4.Įvairių stilių - Aukštos kokybės nerūdijančio plieno funkcijos, įvairių spalvų ir raštų.Pasirinkti unikalų stilių 46mm Už Huawei žiūrėti, pridėti šiek tiek prieskonių į savo mados, sukurti unikalūs ir spalvingi stiliaus.

5.Saugus ir galingas priedai - tiesiog patraukti savo išmaniųjų laikrodžių ir įdėti jį į viršų.Jis apsaugo nuo kasdienio įbrėžimų ir suteikia papildomą apsaugą.Keičiasi stilius yra lengva.Lipnios, bezel žiedas leidžia lengvai sumontuoti ir nuimti formą.

Atminkite - Žiūrėti tekstas nėra įtraukta į pirkimo.Šie produktai yra skirti "Huawei" išmaniųjų laikrodžių.Įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį ir stilių jūsų poreikius.

46mm bezel vidinio žiedo skersmuo

Taikytinos modeliai:

Taikoma Huawei Žiūrėti GT / Aktyvus 46MM Paketą įeina: 1 x Bezel Žiedas Lipniąja Danga (žiūrėti nepridedami)

Prekės Skersmuo 46mm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris už "Huawei" GT 2 46mm
Elemento Tipas Žiūrėti Atvejais

Panašūs produktai