Dviračio Sėdynės Dviračio Balno Miesto MTB Dviračio Balnelis Patogus Odinis Slopinimas Pavasarį, Putų, atsparus Vandeniui, su Atšvaitais, Logotipas

€4.43

-34%

€6.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eyci dviračio balno retro, dviračių vaiko sėdynės, atveju, odinis balnelis, anglies pluošto elektrinis dviratis, cbf250, prdal road bike, bmw s1000rr valdymo sklendė, vitra dviračio balno, ktm motokroso, shimano sėdynės.

Aprašymas:

1. Didelio elastingumo du kartus-pavasarį guminį kamuolį dizainas, comforatble ir smūgio absorbcijos, padeda sumažinti poveikį iškilimų 2. Naujas stilius Šilumos išsklaidymo vėjo tunelyje, išvengti temperamentingas, kvėpuojantis. 3. Saugos atspindintis logotipas naktį, užtikrinti safty važiuoti naktį. 4. Neslidus ir kvėpuojantis korio skylutė, išvengti temperamentingas ir prilipti prie balno, saugo sėdmenų visada kietas ir sausas. 5. Raundas kreivė dizainas, geriausia apsauga klubo, Jaustis ne spaudimas ant jūsų kūno dalys, sumažinti nugaros, efektyviai, geriau apsaugoti jūsų užpakalis ir stuburą. 6. Storio, didelio tankio, didelio elastingumo skylių kempinė, minkštas dėvėti, atsparus ir kvėpuojantis, ir visą gyvenimą vandeniui odos paviršiaus, kieta ir plėšimui atsparus. 7. 100% visiškai vandeniui odos paviršiaus, bebaimiai lietingą dieną, vidinės kempinė bus ne praranda elastingumą dėl šlapios. 8. Ergonomiškas dizainas leidžia šlaunų laisvai judėti, o žirgais, ne patrinti nuo šlaunų. 9. Vandeniui ir dulkėms dangtis, montavimo įrankį įtraukti!Nebesijaudinti dėl lietaus ir dulkių, lengva įdiegti arba pašalinti.

techniniai duomenys:

Medžiaga: Odos paviršiaus ir skylių kempine.Matmenys: 26 x 20 x 8 cm Svoris: 670g Savybės: Smūgio absorbcija

Paketas Apima:

1 * Dviračio Balno 1 * Vandeniui ir dulkėms padengti 1 * Montavimo įrankis 1 * Dviračio Balno Adapteris

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris -
Savybės Smūgio absorbcija
Kategorijos Priekinės Sėdynės Kilimėlis
Vartotojas VYRAI
Naudoti Kelių Dviračiai
Dydis 26 x 20 x 8cm
Korpuso Medžiaga Dirbtinė oda

Panašūs produktai