Selfie Žiedas Lempa Led Šviesos Žiedas Selfie Su Trikojo Žiedas Selfie Telefonas, Vaizdo Fotografija Apšvietimo "Youtube" Telefono Laikiklis

€2.95

-25%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: trikojo, skaitmeninio mikroskopo vga, led žiedo įjungtais švyturėliais, fotoaparato trikojo, telefonas trikojo, lempos trikojo, akių žiedas lempos, led lempos filialas, telefono trikojo, žiedas led lampe.

Savybės:

1. Modernizuotos ir reguliuojamas LED šviesos žiedas: žiedas šviesa yra įrengta atrama ir naudoja 120 naujausia SMD LED lemputės siekiant teikti geresnes apšvietimo efektai.

2. Multi-funkcinis ir ultra-light apšvietimo kampas: 2 (1 dizainas sujungia selfie žiedas šviesos ir mobiliojo telefono laikiklis, kurį galima pasukti 360 °, leidžiantį mobiliojo telefono padėtį, mobiliojo telefono žiedas šviesos, bet kokiu kampu.Jis yra profesionalus įrankis kurti live / video įrašymas naudojant išmaniojo telefono ar kompiuterio.

3. Universalus mobiliojo telefono laikiklis ir USB jungtį: mobiliojo telefono laikiklis tinka dauguma išmaniųjų telefonų.Šis pakabukas lempa gali būti naudojami nešiojamieji kompiuteriai, Kompiuteriai, maitinimo šaltiniai, įkrovikliai, USB, AC adapterių ir pan.Šis nešiojamas kompiuteris yra patogus.

4. Bevielis nuotolinio valdymo jungiklis: belaidžio ryšio diapazonas yra iki 10 metrų, ir ji yra plačiai suderinama su dauguma "Apple" / "Android" išmaniuosius telefonus.Leidžia jums imtis autoportretą, taip pat galite atskirti duomenų valdytojas imtųsi grupės nuotraukos, pvz., šalys, baigimo ceremonijos, vestuvėms, kelionėms.

Aprašymas:

Šis žiedas šviesos bus geriau jaučiasi ir turi ilgesnį tarnavimo laikas be trina iš lemputės.Yra 3 spalvų apšvietimo režimai: balta, geltona, šilta geltona, kiekvienas režimas turi reguliuojamas šviesos ryškumas arba off režimas, reguliuojamas.

Techniniai duomenys:

Spalvos:juoda, balta

Tipas: Skaitmeninė Fotografija Šviesos

Pagrindinės taikymo sritis: selfie live transliacijos makiažas

Įtampa: 5V

Šviesos šaltinio galia: 5W

Šviesos šaltinio tipas: LED

Lempos specifikacija: 10 cm

Spalvos temperatūra: 2700-6500K

Veiksminga diapazonas: 1,5 m

Ar tai yra pritemdomi: taip

Pakuotė:

1 * šviesos Žiedas

1 * Remti

1 * Trikojo

1 * Bluetooth kamera

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Feacture3 led šviesos žiedas
Feacture7 žiedas telefono
Feacture1 selfie žiedas
Feacture6 žiedas selfie
Kištuko standartas JAV Plug
Kilmės KN(Kilmės)
Feacture8 vaizdo lemputė
Spalvos Temperatūra 2700-9999K
Pakuotė Taip
Feacture2 Žiedas Lempos
Feacture9 Fotografija apšvietimo
Prekės Pavadinimas ONLENY
Feacture5 žiedas lempa Su trikoju
Feacture4 selfie šviesos žiedas

Panašūs produktai