"Europa 2020" Vaivorykštė Kamuolys Panaikinimo Žaidimas Rainbow Magic Puzzle Šachmatų Žaislų Rinkinys Vaikas Suaugusiųjų Dovana Gimtadienio Lašas laivybos

€10.59

-29%

€15.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių kamuolys žaidimas, antikvariniai šachmatai, šachmatų plastiko, kamuolys labirintas, šachmatų lenta medienos, šachmatai staunton, žaidimas medis, rubiko kubas, palaidinukė, šachmatų lenta.

"Europa 2020" Vaivorykštė Kamuolys Panaikinimo Žaidimas Rainbow Magic Puzzle Šachmatų Žaislų Rinkinys Vaikas Suaugę

Savybės:

1. SPALVA DISKRIMINACIJA SUGEBĖJIMAS: Vaivorykštės spalvų atitikmenų, siekiant pagerinti vaikų spalvos diskriminacija ir estetinius gebėjimus.

2. MĄSTYMO LAVINIMO: Sujungti modelius laisvai judėti, naudotis loginį mąstymą, bei plėtoti teisę smegenų vystymąsi.

3. PLĖTOTI KONCENTRACIJOS: Multi-player sąveika ir įdomus, begalinis žaismingumo, gerinti vaikų pažinimo ir koncentracija.

4. ĮKVEPIA VAIZDUOTĘ: Įsivaizduokite, ir teisėjas rezultatas, stumia rutulį, savo mintis, ir, palyginti kelis išvados, kad gauna daugiau kamuoliukų tos pačios spalvos.

5. ENAHNCE SĄVEIKA: Puikus žaidimas iš tėvų ir vaikas žaisti kartu, stiprinti vaikų ir tėvų santykius ir emocijas.

Specifikacija:

Tipas: Rainbow Kamuolys Panaikinimo Žaidimas Žaislų Rinkinys

Medžiaga: plastikas

Dydis: 35x21.5x5cm

Naudoti Metodai:

1. Karoliukai perkelti tik vertikaliai arba horizontaliai, karoliukai, skatinti, ieško tos pačios spalvos, kaip ir šalia esančios granulės, pvz., granules, priekiniai kliūtis arba sienos turi būti nedelsiant nutrauktas.

2. Mobiliųjų rasti tos pačios spalvos karoliukai gali būti visi į save, nuimkite 2 karoliukus galite gauti 5 taškų, 3 karoliukai gauti 10 taškų ir 4 karoliukai pelnė 15 taškų, ir t.t., pašalinus gali pašalinti karoliukai, rezultatai, daugiau nei laimėti.

Komplektą Sudaro:

1 set x Vaivorykštė Kamuolys Panaikinimo Žaidimas Žaislas

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Įspėjimas NĖRA
Medžiaga Plastikiniai
Rinkinys Tipas Taip
modelis NĖRA
Tipas Didmeninės No
Proga Mokytojų Diena
Modelio Numeris 0196DJJ
Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai