Augalų Auginimo Šviesos diodų (LED) 5 Pritemdomi Lygiai 360 Laipsnių Reguliuojamas Visą Spektrą Augalų Šviesos Įrašą Augti Lempos Kambarinių Augalų

€4.45

-49%

€8.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cob fito, diodo led, cob, 150w augti led, 3d dragon lempos, augti palapinė, lazerio lygis, cob viso spektro led augalų balta, viso spektro led juostele, led, led varžtas.

Kulka Taškų:

1. Įrašo Augalų Augimą, Šviesa: Su reguliuojama spektro, visą spektrą augalų šviesos gali veiksmingai papildyti šviesa augalams, skatina augimą, užkirsti kelią sąžalynais, ir padidinti spalva.

2. Jungiklis Valdymas: yra 5 tamsos rūšių ir augalų šviesos gali būti įjungta ir išjungta reguliariai (4H-8H-12H) už 24 valandas.Kontrolės, kaip jūs norite, lengva naudoti.

3. Skatinti Augalų Augimą: augalų šviesos yra pagamintas iš 2835 LED lustai, siekiant skatinti augalų augimą, didinti jaunieji norma ir išgyvenamumas.PC didelio pralaidumo gaubtai turi aukštas šviesos pralaidumo ir stiprus energijos.

4. Multi-directional Apšvietimas: žarna gali būti sulenkta ne 360°, lankstus ir keičiamas, kad atitiktų įvairių krypčių apšvietimą.

5. Patogus Įrengimas: aliuminio priešslydžio sistema bazė yra anti-rust, anti-oksidacijos, anti-scratch ir antikorozinės.Įrengtas, su anti-slip ir anti-scratch apsaugos trinkelėmis, augalų šviesos gali būti nukirpti, kad storis 6.35 cm.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Augalų Šviesos

Modelis: 78LED apie vieną galvą, 156LED dėl dvigubo galvos, 234LED trys vadovai

Galia: 15W

Įėjimo įtampa: USB 5V

Šviesos efektas: visą spektrą

Ar tamsos: 5 lygių tamsos

Laikas: tris laikotarpius (4H-8H-12H)

Jungiklis laido ilgis: apie 1.4 m/55.12 į

Medžiaga: PC+aliuminio

Lempa kūno dydžio(apie): lempos vamzdis,∅98mm/3.86 in+vamzdis, L300mm/11.81 į

Pareigos: dirbtinės šviesos papildyti, skatinti augalų augimą

Sertifikavimas: CE, RoHS, FCC

Instrukcijos:

1.Jungiklis.

2.5 lygiai šviesos tamsos.

3.Trys galvutės turi 3 užpildyti šviesos perjungimo režimai, ir komutavimo seka yra vienos galvos-du heads-tris galvas.

4.Laikas pereiti tris laiko periodus (4 VAL., 8H, 12H), 24-valandų ciklo laikas.

Montavimo atstumas yra per 20cm augalų, ir švitinimo plotis apie 20cm

Pakavimo Sąrašas:

Augalų Auginimo Apšvietimas*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Medžiaga PC+Aliuminio
Garantija /
Modelio Numeris Augalų Auginimo Šviesos
Tamsos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Ilgis 0.0inch
Įėjimo Įtampa
Laikas
Kilmės KN(Kilmės)
Pareigos
Plotis 11.3CM
Type2 led grow light
Maitinimo Šaltinis DC
Type3 Patalpų Augalai, Gėlės Augimas
Korpuso Medžiaga PC
Savybės 5 Lygius Tamsos
Yra Pritemdomi Taip
type1 Augalų led šviesos greičiu auga
Tipas Augalų Auginimo Šviesos
Prekės Pavadinimas HUAN JUN SHI
Tamsos metodas RANKENĖLĘ DIMERIS
Sertifikavimo ROHS
funkcija 1
Galia 15W
Įtampa 220V

Panašūs produktai