OLO 10vnt Natūralaus Latekso Prezervatyvas-Ultra Plonas 001 Hialurono Rūgštis Prezervatyvą Suaugusiųjų Prekių Suaugusiųjų Žaislai Vyrams Penio Mova

€3.59

-71%

€12.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: latekso sekso kostiumas, didelis daugkartinis prezervatyvas, mano sekso žaislai, plastikiniai pompe varpos, suaugusiųjų žaislas, artifici gėlių, sekso žaislas, prezervatyvas elasun, lytis, įrankių diržas sekso žaislas.

Savybės:

Pagaminti iš natūralaus latekso, jis yra netoksiškas ir saugus.Tepalu su ilgalaikio ultra-sklandžiai tepalas.Natūralios odos ant odos jausmas Jie minkštas, patogus ir neįtikėtinai jautrus.Šilkiniai sklandžiai premium tepalas komfortą ir jautrumo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Natūralus Lateksas. Standartinis plotis: 52±2mm Ilgis: Daugiau nei 160mm Spalva: Skaidrus Tipas:Raudonas-Didelis Guzas, Juoda-Ultra-plonas; Aukso-ilgalaikis Pakuotė:10vnt Prezervatyvai*1, Diskretiškas Paketas*1

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "telefono dėklas"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę),ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Sertifikatas

Apie Siuntos

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais & šventes.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Grįžti & Grąžinti

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, jį bus laikomi, naudojami ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo & pirkėju per pusę.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų užsakymo ID.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Garantija

Dydis 10pcs
Modelis Raudona-Didelis Guzas,Aukso-ilgalaikis,Juoda-Ultra plonas
Naudoti scena Sekso Žaislai
kvepalų Gėlės
Elemento Tipas Prezervatyvai
Modelio Numeris OLO Hialurono Rūgštis Prezervatyvu Vyrams
Prezervatyvų storis Slim
Prekės Pavadinimas OLO
Kilmės Žemyninė Kinija
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Natūralus Lateksas.
Tipas Prezervatyvas
Tinkamumo Laikas 5
Specifikacijos Suaugusiųjų reikmenys
Nepadori Nuotrauka No
spalva Skaidrus

Panašūs produktai