Aukso Spalvos Mados Etninės Moterų Derliaus Pakabukas Karoliai Vestuvių Papuošalai

€9.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: epson color bazės, epson ecotank a3, epson r2400 lustas, epson 830 peržiūros, epson f570 molbertas, epson emp61 lemputė, epson rašalo px1004, epson cx4300 ccd, epson galvos tx525.

Informacija

Medžiaga: Varis

Aplinkos apsaugos Standartas: Švino, Nikelio, Kadmio nemokamai

Dėvėti Proga: Dovana / Vestuves / Šalis / Prom/ Jubiliejų/ Dalyvavimas

Dovana: Draugė / Žmona / Mama

【Mes G uarantee 】 papuošalų rinkiniai parduodami mūsų parduotuvėje galite išsaugoti spalvą 2 metus , atsižvelgiant siekiant išvengti skysčio ir cheminių medžiagų.

Pakavimo Duomenys

Pakuotėje yra vienas gabalas su OPP maišelį ir kietais viršeliais dėžutę

Geros paslaugos

POYASA Siūlo aukštos kokybės produkciją, konkurencingą kainą ir greitą pristatymą.Mes garantuojame jūsų atvyksta čia norėdami pirkti mūsų produktus.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su užsakymai, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar buvo sugadintas tranzito, prašome atsižvelgti į aiškiai nuotraukos, 7 dienas nuo gavimo ir siųsti nuotraukas.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to,, mes už tai.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes labai vertiname, kad, todėl, prašome, susisiekite su mumis ir mes tikimės, kad jums duos mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Metalų Tipas Vario
Pakabučiai Tipas skaidrės
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Crystal
Elemento Tipas Pakabučiai
Lytis MOTERIS
Formos\modelis ROUND
Stilius Etninės

Panašūs produktai