50pcs Geros Kokybės 1.2 1.5 2 3mm 316L Nerūdijančio Plieno Pakabukas Karoliai Nuorodą, Grandinės, Didmeninė Moterų, Vyrų "PASIDARYK pats" Papuošalai Urmu Daug

€14.64

-20%

€18.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boho papuošalai, necklac, aš tave myliu, apykaklės bendrauti, sculptur, tortas dekoro priemonė, atsitiktinis moterų, sankt valentin, papuošalai iš nerūdijančio plieno, uf derliaus.

50pcs Geros Kokybės 1.2 1.5 2 3mm 316L Nerūdijančio Plieno Pakabukas Karoliai Nuorodą, Grandinės, Didmeninė Moterų, Vyrų "PASIDARYK pats" Papuošalai Urmu Daug

Sizs: grandinės plotis turi 1,2 mm,1,5 mm,2 mm,2,5 mm ir 3 mm,pagrindinės grandinės ilgis 38cm,41cm, 45cm, 50cm, ir t.t., plėstuvas grandinės yra 5cm.

Spalva: Nerūdijančio plieno sidabrinė balta spalva ir aukso spalvos.Įpakavimas: vieną užsakymą būti 50pcs viena opp plastikinį maišelį.

Šie tinklai yra pagamintas iš 316L nerūdijančio plieno medžiagos, mes taip pat galime padaryti pagal jūsų reikalingo ilgio ir pločio.

Jei jums reikia didmeninės,tada jūs galite susisiekti su mumis dėl didmeninės pigiau.

Pristatymas:

Daugelyje šalių,mes nemokamas pristatymas iki www.adeira.lt Standartinis Pristatymas ir C hina po užsiregistruoti ed oro paštu.Transportavimo laikas paprastai yra nuo 15 iki 30 dienų,bet kartais tai gali užtrukti ilgiau, net daugiau, nei 1 mėnesį,tai daugiausia dėl tai, kaip greitai jis praeina užsakymą.Jei norite greitai, pasakykite mums,tada jūs galite sumokėti greitai express mokestį,mes naudoti kitų greitai express siųsti produkto.

Visi daiktai bus išsiųsti į pirkėjo www.adeira.lt adresą.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3 dienas iš Kinijos, Jei jūs perkate daugiau nei $200 dolerių, ir mokate juos vieną kartą,mes atnaujinti savo užsakymą FEDEX, DHL ar kitų greitai express, kurie paprastai atvyksta per 5-10 dienų.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muitų ir importo mokesčių.

Pardavimo sąlygos

Jei yra kokybės produktus, mes priimame 7 dienas grąžinti.Ir mes esame krovinių.

Atsiliepimai:

prašome nesuteikia neigiamų atsiliepimų.Jei yra kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su manimi pirma ,leiskite spręsti problemą kartu.Mes jums priimtiną atsakymą.

Mes taip pat turime ir kitų nerūdijančio plieno juvelyriniai dirbiniai, taip, kaip nurodyta toliau:

Formos\modelis GEOMETRINIO
Modelio Numeris stcs1010-1252mex
Pakabukas Dydis neturiu pakabukas
Prekės Pavadinimas lohimher
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Ilgis 38 41 45 50cm main chain + 5cm extended chain
Bauda ar Mados Mados
Proga Šalis
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakavimas vienas, kad viena opp krepšys
Stilius Klasikinis
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex

Panašūs produktai