MoesHouse WiFi Smart Skaičius 2/3 Gauja Sienų apšvietimo Jungiklis Stiklo plokštės RF433& "Wi-Fi Smart Gyvenimo Tuya APP" Nuotolinio Valdymo pultas Veikia Su Alexa Namuose

€11.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti tuya, mini sonoff, namų smart, nuotolinio rf433, perjunkite wi-fi, sunglass moterims, durų tuya smart, namų drabužiai, homekit jungiklis, balso kontrolė šviesos jungiklis wi-fi.

Savybės:

1.Ne neutralus laidas reikalingas;lengvai įdiegiama be išvedžioti savo esamus laidus su vienu live wire dizainas;Unikalus grūdinto stiklo plokštės tinka įvairių rūšių apdailos stilių ir atsparumas įbrėžimams stiklas skydelis suteikia geriausias atrodo, kad mišinys su bet kokios sienos konstrukcija.(Pastaba: talpą, turi normalų darbą, kuris yra įtrauktas į paketą.)

2.Skiriasi savybės nuo tradicinės bendrą jungiklį,šis pažangus jungiklis gali būti kontroliuojama įvairiais būdais, vienas be trukdžių su geriausią vertę kaip App kontrolė,jutiklinis valdymas,valdymas balsu ir built-in RF433 dažnis leidžia kitam valdyti per RF nuotolinio valdymo kodavimo jungiklis su 1527; (Pastaba:433 RF Nuotolinio nėra įtrauktos į paketą,prašome įsigyti atskirai.)

3. Įdėkite naujų funkcijų į modernizuotos Smart Gyvenimo Tuya App " kaip įjungimo/IŠJUNGIMO relė statusą prisiminti praėjusių būseną, kai maitinimą ir apšvietimo jungiklio nustatymas.Suderinama su Alexa " ir "Google" namuose leidžia laisvai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų per balso komandos; nuotolinio valdymo įtaisai dėl savo sumanaus telefono išmaniaisiais Gyvenimas/Tuya App, kur esate.

4. Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su programa; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

5. Nėra neutralaus laido reikia ir tik 1 būdu, grandinės;palaiko tik 2.4 G tinklas;daug lengviau veikti poravimo režimu pridėti įrenginį su "WiFi" ir "Bluetooth" ryšį.

6.Atnaujinti:

1:Nauja poravimo režimą su WiFi+Bluetooth

2:Apšvietimas ON/OFF pasirinktinai

3:Relay statusą kolonėlė, kai maitinimą

Parametras:

Darbinė įtampa: 110V/220V AC

Keliamoji Galia:3-300W/gauja

Tipas: 1/2/3 Gauja

(Pastaba:Jei ji naudojama LED arba energijos taupymo lemputė,įjungimo apkrova turėtų būti mažiau nei 100W)

Belaidžio tipas:Wi-Fi 2.4 GHz

RD Dažnis: 433MHz.

RUSIJOS Standarto Kodas: 1527

Spalva:Juoda/Balta/Aukso

Pakuotė: ?

1 x Sieninis Šviesos Jungiklis

?

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MoesHouse

Panašūs produktai