Aukso keramikos vaza geometrijos Porceliano vazos, Meno ir Amatų, Mažų Stalo gėlių vaza Šiaurės apdailos Namų Vestuvių dekoravimas

€25.11

-7%

€27.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auksinė vaza, dekoro vaza, stiklo konstrukcijos geometrija, geometrijos moterims, aukso metalo vaza, atveju geometrija, vaza geometrijos metalo, vaza geometrijos keramika, aukso vaza vestuvių, metalo vaza.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Keramika Spalva : rožinė aukso,Aukso Dydis:S 13x16cm,L 12x21cm Pastaba: Prašome leisti šiek tiek spalvos nuokrypis dėl šviesos ir ekrane.Dydis gali šiek tiek skirtis dėl rankinis matavimas.Pakuotė: 1 x vaza (be gėlių) 100% brand new ir aukštos kokybės.Scena:sėdi kambaryje, TV ark, miegamojo, biuro,vestuvių...Pastaba:1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū! 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, savo užsakymą adresas turi sutapti laivybos savo adresą;jei jūs galite pakeisti savo adresą,pls pasakykite mums, kai jūs jį užsisakyti.Dėkojame už jūsų remia. 3.Rusijos svečiai turi standartizuoti adreso informacija pls pridėti jūsų vardas, pavardė, kuris yra įtrauktas mano vardą,pavardę.,tėvo vardas.Dėkojame už jūsų remia.

Kilmės Shanghai, Kinija
Modelio Numeris J-0280
Numeris 1PCS
Stilius Europa
Naudoti Vestuvių,namo apdaila,grožio dovana valentino dienos, gimtadienio,dviejų
Funkcija Stalo Vaza
Medžiaga Keramikos & Porceliano
Dydis S 13x16cm,L 12x21cm
spalva Rose Aukso,Aukso

Panašūs produktai