19V 2.15 5.5x1.7mm KINTAMOSIOS srovės Maitinimo Adapteris, Įkroviklis ACER Aspire vienas W10-040N1A A150 W500 S5 D255 D260 D257 D271 D257

€12.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lenovo y560, aspire timelinex, mssd, onedisk, aspire 1, 2 tb msata, aspire 4738, asus ux21, aspire 5, "dell" msata.

ĮĖJIMAS: 100 ~ 240V 50~ 60Hz IŠĖJIMAS: 19V 2.15 A 40Wh Kištuko dydis: 5.5 mm x 1,7 mm (žr paveikslėlį) komplektą sudaro: 1 x Adapteris (NĖRA Įtraukti Maitinimo Laido) Tinka Modeliams: ACER Aspire one W10-040N1A A150 W500 S5 D255 D260 D257 D271 D257

Maitinimo laido jungtis:

Sveiki.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus.

Užsakymo įkroviklį Jums reikia patikrinti šią informaciją

1. Produkto parametrai

2. Sąsajos parametrus (labai svarbu) Jei negalite patvirtinti, kad produktas sąsajos parametrus.Gali pateikti nuotraukas mums, mes mokame, siekiant padėti jums patikrinti

3. Prekės ženklas

Mokėjimo

1.Mes priimame www.adeira.lt mokėjimo TIK.

2.Galite kasos ir sumoka iš karto po aukciono pabaigos ar jums užbaigti pirkimo,mes neprisiimame COD.Jei jums reikia www.adeira.lt sąskaita išsiųstas jums el. Paštu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

3.Mūsų kainos nėra jokių muitų ar mokesčių.

Garantija/Grįžti

1.Prekės galite įsigyti garantija 12 mėnesių(Mūsų garantija nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.).

2.Mes siūlome 30 dienų grąžinimo politika(Daiktų, be trūkumų, nepažeista, nepanaudotų ir resalable produktų.).Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per www.adeira.lt.

3.Jei norite keistis elementai, gauti, jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

4.Mažas sklypas būtų mažiau tikėtina, nustatytų mokesčių ar muitų, muitinės.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

5.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Apie mus

Jūs turite ateiti į tinkamą vietą, jei jūs ieškote kokybės Nešiojamas Baterijas, AC Adapteriai, Maitinimo Bankai ir kiti priedai, nešiojamų elektronikos prietaisų, tokių kaip skaitmeninės kameros, mobilieji telefonai, išmanieji telefonai, "iPad", "iPod", ... ir pan, nes MES GAMINTOJO!!!

Mūsų parduotuvėje .Mūsų paslaugų atstovai yra labai apmokyti ir skirta padėti mūsų klientams siekti pačių geriausių pirkinių patirties įmanoma.Jei turi klausimų ar neaiškumų, prieš ar po jūsų pirkimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada reaguoti nedelsiant, ir mes pasiūlysime geriausias kainas, nes MES GAMINTOJO!Ne daugiau tarpininkas!Kaip gamintojas, kiekvienas daiktas parduodame ateina iš mūsų pačių ISO & RoHS & CE sertifikuota gamykla, ir jie yra pagerbtas gamintojo garantija.Kas dar yra svarbiau, nei turintys ramybę, kai perkate internete?

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Jei nesate patenkintas mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš išvykdami bet Neutralus/Neigiamų atsiliepimų,mes visada stengiamės 100% klientų pasitenkinimo.Prašome don ' t atidarykite ginčo ar grįžti prašyti prieš e-mail mums, jei patogu.Dėl kokių nors klausimų, pls taip pat nedvejodami rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti jums per 1 darbo dieną. (ne įeina šventės diena)

Darbo Laikas: nuo pirmadienio iki penktadienio(9:30-17:00 PDT)

Kištuko Tipas Kita
Prekės Pavadinimas HSW
Išėjimo įtampa 19.5 V
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 19V 2.15 A
Suderinamos Prekės ACER
Išėjimo Srovė 2.15 A

Panašūs produktai