DELI Klijų Pistoletas Aukštos Temperatūros Šildytuvas Išlydyti Karšto Klijų Pistoletas "PASIDARYK pats", Remonto Įrankis Šildymo Klijų Pistoletas 7mm Karšto Lydalo Klijai Lazdos

€9.18

-49%

€18.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klijų pistoletas karšto, pistoletas silicio, belaidžiu klijų pistoletas, išlydyti, klijų pistoletas, klijai karšto stick, įrankis workpro, gun metal pistoletas, plytelių silikono pistoletas, Automobilių remontas įrankis.

DELI Hot Melt Glue Gun Patogu Aplinkos Apsaugos Ir Saugos

Funkcija

1.Taupome JŪSŲ LAIKĄ: Karštų Klijų Pistoletas Akimirksniu Įkaista Per 1-2minutes, Teikti Didelę Galią Tvarkyti Teikiantys Paraiškas Ir vykdant Kasdienes Užduotis.Pažangi Temperatūros Kontrolė Siūlo Puikias Eksploatacines Savybes Ir Puikus Rezultatas. 2. KLIJŲ LAZDELĖS: Stiprus Klijų Lydalo Klijai Lazdos, Kuri Suteikia Veiksmingą sukibimą Su Greito Kietėjimo Laiką. 3.KLIJAI BURNĄ:Naudoti Aukštos Kokybės Variniai Medžiagų, Siekiant Sukurti Aukštos Kokybės Vario Lietvamzdžiai, Ir Klijai Yra tolygus Ir nepertraukiamas 4.VARTOTOJO CENTRE DIZAINAS: Klijų Pistoletas Savybės Teigiamos Temperatūros Koeficiento (PTC) Šildytuvas Komponentų Perkaitimo Apsauga.Saugos Maitinimo Jungiklis, Ergonomiška Rankena, Kad Aukštos Temperatūros Klijų Pistoletas, Saugus, Patogus Ir Paprastas Naudoti. 5. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Premium Ir Patvarus Glue Gun Yra Ideali greitam Namų Remonto, Šventės Papuošimai, Unikalių Dovanų Pakavimas, Kūrybinės, "PASIDARYK pats" Projektams, Rankų darbo Amatai ir Pan.

Aprašymas

1. Šildymo Efektyvumas: 20W/40W/60W/100W 2. Produkto Gamintojas: DELI 3. Taikoma Klijais Klijuoti: 7MM/11MM

Pastaba

1.Norėdami Išvengti Karčios, Prašome Nelieskite Tirpalas Klijus, Kad Iš Ginklą. 2.Siekiant Tai Padaryti Savo Darbą, Sklandžiai, Prašome Įkaitinkite Klijų Pistoletas Maždaug 3-5 Minučių( Įšildymo Laikas) Prieš Naudojant. 3.Siekiant Geriausių Rezultatų, Įsitikinkite, Kad Klijuojant Paviršius Yra Sausas Ir Švarus. 4.Klijais Klijuoti Negali Būti Priimtas, Kai Bus Naudojamas.

Pakuotė

Stilius 1: 1*20W/40W/60W/100W Klijų Pistoletas Stiliaus 2: 1*20W Klijų Pistoletas+10VNT 7MM Klijais Klijuoti+1*Krepšys 1*40W Klijų Pistoletas+10VNT 7MM Klijais Klijuoti+1*Krepšys 1*60W Klijų Pistoletas+10VNT 11MM Klijais Klijuoti+1*Krepšys 1*80W Klijų Pistoletas+10VNT 11MM Klijais Klijuoti+1*Krepšys

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Susisiekite Su Mumis

1.Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū ! 2.Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Antgalio Medžiaga Vario
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris Deli
Prekės Pavadinimas DLEWREOX
Maitinimo Šaltinis DC
Vardinė Įtampa 220V

Panašūs produktai