Universalus "PASIDARYK pats" tuščias CISS rinkiniai 4colors CISS ink tank su pilna priedai HP 21 22 60 61 56 57 74 75 901 121 300 122 301

€9.00

-17%

€10.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ciss bakas, ciss už hp, kasetės hp301, dažų hp 122, ciss priedai silikono, ciss ink tank, tinka hp deskjet f4180, 62xl hp, ciss rinkinys, ciss birių dažų bakas.

Universalus "PASIDARYK pats" CISS rinkiniai 4colors CISS ink tank su pilna priedai HP 21 22 60 61 56 57 74 75 901 121 300 122 301 rašalo

1.Produkto Aprašymas

Mes Visą rinkinių sąrašą, kaip nurodyta toliau:

Nėra.Prekės Ženklas 1 VNT CISS Rašalo Bako Talpa 80ml 4color/set 2 1set Bako dangtelis Kištukas Ink Tank 4pcs BK/C/M/Y 1pcs per spalvos 3 Vamzdžių jungtis 4pcs 4 Alkūnė Žiedas 4pcs 5 Oro Filtras 4pcs 6 Tupe Įrašą 1pcs 7 Rašalo Vamzdis 4 kanalų 90CM 8 10ml Švirkštų 1pcs 10ml 9 ilgą Adatą 5ml 1pc 5cm 10 Gręžimo 1pc 11 spalvų lable 4pcs BK C M Y 1PCS už kiekvieną spalvą 12 papildymo Įrankis, 1pcs

Metodas / tvarka: 1 po maitinimo, atjunkite maitinimo, atidaryti priekinio skydelio. 2 kasetė viršutinės punch, atkreipkite dėmesį į vietą, ypač virš skylės [color kasečių] šiek tiek mažas, ir tada pagal ilgį vamzdyno sekcijos yra geras.Įdėkite į skylę, aš ne padaryti gerą pamatyti. 3 įdėta į rašalo srautą į antgalį į skylę, prieš, tada įdėti patikrinti, vožtuvas užsidaro.Tada nuvalykite apačioje kasetė su švariu popieriaus. 4 dujotiekio į pirmą, įdėti ją, ir pagaliau rašalo langelį.Perkelkite įrašus į viršų. 5 kairėje pusėje rašalo dėžutė, gera ilgio dujotiekio, su dvipuse lipnia fiksuotos vamzdynų.Aš nesu tinkamas fiksažų.Su dvipuse lipnia. 6 stick, įdėti dangtelį krašto flakono dangtelį, dangtelis buvęs siūti iš šono linija nvs. 7 įrengtas, prijunkite maitinimo bandymo, jokių problemų.Dalykai, kuriems reikia dėmesio: 1.Pastaba: pozicija rašalo kasetė 2.Atkreipkite dėmesį į ilgį, laidai, ne per ilgas arba per trumpas.

2.Nuotraukos Produktus

Yra daug samll dalys šiame ciss paketą.Būkite atsargūs, išpakavimas.Tai geriau padėkite jį ant didelis tuščią lentelę atidarius paketą, kad būtų išvengta smulkių detalių prarasta, yra nepatogus desktop

Dėmesio:

*Įsitikinkite, kad tai yra teisinga įveskite savo spausdintuvai ir žino, kaip naudotis šia patys.Perskaityti gaminio aprašymą atidžiai prieš jus, kad išvengti nereikalingų problemų.Jei pirkėjas yra ne tikri ,prašome susisiekti su pardavėju tiesiogiai.

*Šis produktas yra suderinamas reikmenys (ne originalus produktai), naudojant aukštos kokybės medžiagas, Seiko gamybos, originalių eksploatacinių medžiagų puikus pakaitalas; ir spausdintuvo ar originalių eksploatacinių medžiagų gamintojai turėti jokių santykių.

*Gaminio nuotraukas, parametrai ir kitos informacijos nuoroda tik.Tai yra įmanoma, atnaujinti arba pakeisti produkto pakuotės, kilmės ar kai kurie priedai, be išankstinio įspėjimo.Jei nuotraukos parametrų ir produktų, gautų neatitinka realių objektų, prašome imtis fizinių objektų, kaip kriterijų.Mes garantuojame, kad parduodami produktai yra kvalifikuoti produktais ir kad jie atitinka dabartines bendrojo lavinimo naujus produktus į rinką.Prašau, atleisk man už neatsinaujina laiku.

Pristatymas

1. Pristatymas būdas: Paprastai,mes išsiųsti paketą, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu /epacket/ Pardavėjo Pristatymas Metodas

šios pristatymo informacija galima stebėti internetu.

2. Laivą iš: 1-5 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mums reikia laiko paketą ir kovoti su siuntėjo pagal užsakymus ir kartais yra švenčių ar savaitgalio,pls suprasti.

3. Tranzito Laikas: 10-39 darbo dienų skirtis iš skirtingų sričių, įvairiais būdais (paprastai Brazilijos ir Čilės ir kai kurių kitų nuotolinio šalyje trunka apie 60-90 dienų)

Kartais tai gali vėluoti dėl kai kurių atsitiktinių problemų.Pls susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Jei jūs ne gauti elementus, tvarkaraštį ir mes jums išspręsti problemą, kol jūs esate patenkintas, kaip ilgai, kaip jūs nuolat, susisiekite su mumis.

Atsiliepimai

-Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, ačiū palikti mums 5 žvaigždžių postive atsiliepimų.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktą ar paslaugą, AR susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Jei u turėti jokių problemų dėl atsiliepimų, pls kreiptis į pirkėjo centras www.adeira.lt:

Pakuotė Bulk Taip
Suderinamos Prekės HP
Tipas Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema
Naudoti spausdintuvo modelis HP 21 22 60 61 56 57 74 75 901 121 300 122 301
Produktai Universalus "PASIDARYK pats" CISS rinkiniai ciss hp
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
spalva 4 spalvų BK C M Y
Tuščia ar pilna Tuščias be rašalo
Suderinamo Spausdintuvo Tipas rašalinis spausdintuvas
Modelio Numeris Ciss "PASIDARYK pats" rinkiniai
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai