Ultra-high Linijinio Tankio Plokščių Difrakcijos Gardelės Vienas Matmenų Holografinis Trukdžių Spektrometras Monochromator Grotelėmis

€28.28

-14%

€33.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kepimo grotelės, auto skenavimas, lazerio rave, optometry trial, ge70, spectroscop, kanalizacijos grotelės, retinoscop, difrakcijos grotelės, gaudyklė planaria.

Ultra-high Linijinio Tankio Plokščių Difrakcijos Gardelės Vienas Matmenų Holografinis Trukdžių Spektrometras Monochromator Grotelėmis

Ultra-high Linijinio Tankio Plokščių Difrakcijos Gardelės

Dydis: 20x20mm

Storis: 2mm

Medžiaga: Flotacinis Stiklas

Bangų Diapazonas: 200nm ~10000nm

Holografinis grotelėmis:

Su grotelėmis pateikė holografinių technologijų naudojimo principas optinės koherentinės superposition.Paprasčiau sakant, koreguojant sudėtingos (laiko trukmės), viršūnių, viršūnių ir slėnių iš dviejų optinių bangų traukiniai yra iškalta pasiekti aukštą nuosekliai srityje.Priešingai nei technologijų.

Procesas:

Optiškai stabili plokščiojo stiklo tuščias yra padengtas sluoksniu photoresist ar kitos šviesai jautrios medžiagos su tam tikro storio.Kai du nuosekliai sijų sukurtas lazeris gaminti vienodus trukdžių kutais dėl danga, šviesai jautrios medžiagos yra šviesai.Tada naudoti specialų tirpiklį į ablate šviesai jautrios dalis, tai yra, gauti holografinio vaizdo trikdžių kutais dėl išgraviruotas sluoksnis.Paruošto difrakcijos gardelės; jei sluoksniu, aliuminio šviesą atspindinčios plėvelės apvalkalu ant galinio stiklo tuščias, atspindinti difrakcijos gardelės gali būti.

Su grotelėmis linija groove pagamintas šis metodas yra didelio tankio ir didelio scribing plotis, ir rezultatas linija gali pasiekti 3663~4234 linijų/mm, plotas gali siekti 165×320mm2.

Holografinis grotelėmis neturi dvasios linijas, ir nukrypusios šviesos yra maža, kuris gali pašalinti būdingų trūkumų mašina-graviruotas grotelėmis.Jo tikrasis išspręsti galia gali pasiekti 80% 100% teorinės išspręsti galia.

Savybės:

a.Ne vaiduoklis linijos ir kompanionas linija bus sukurtas per darbą, kuris yra labiausiai populiarus tarp vartotojų.

b.Nėra jokių defektų, tokių kaip mikroskopinių pažeidimų ar borai, kad ženklas griovelį grotelėmis, todėl nukrypusios šviesos yra daug mažesnis negu grotelėmis.

c.Difrakcijos efektyvumas yra mažas.Griovelio formos holografinis grotelėmis yra paprastai apytiksliai sinusoidinės bangos pavidalo.Tai griovelio forma neturi blaze sąlygų ir neturi akivaizdaus blaze savybes.Jis sakė, kad holografinis grotelėmis, naudojant "joninio ėsdinimo" technologija smarkiai pagerino difrakcijos efektyvumo grotelėmis.

d.

Didelės raiškos.Kaip holografinis technologijos labai padidina viso grotelėmis linijų dispersija norma ir sprendimo yra taip pat labai pagerėjo.

e.

Atitinkamai kintančių gamybos sąlygų gali sukelti aberacijos-nemokamai holografinis grotelės.

f.Bet kokio dydžio holografinis grotelėmis gali būti.

g.

Trumpas gamybos ciklas.

Modelio Numeris Ultra-high Linijinio Tankio Plokščių Difrakcijos Gardelės
Struktūra Ultra-high Linijinio Tankio Plokščių Difrakcijos Gardelės
Prekės Pavadinimas SRATE
Naudojimas Centrinis
Medžiaga Stiklas
Formos Išilginio drožimo

Panašūs produktai