Greitas Įkroviklis, grandininio Pjūklo 21V Brushless Grandinės Pjūklas, Elektrinis Pjūklas Auto-Įtampa Galingą Pjūklą Rinkinys Su Langelyje Malkų Pjovimo

€67.57

-34%

€102.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėlionės įrankis, bosch belaidžio elektriniai grandininiai pjūklai, baterija pjūklą, gumos avių, pjūklą benzinas, medienos viryklė, padalinta medienos, kiaulių uodegos, electr pamačiau, pjūklą gasolin.

Savybės:

PROFESINĖS BRUSHLESS PJŪKLĄ -- Galinga Brushless Variklio pristato nuolat vartojimo galią 12-Colių juostą ir grandinę, kad būtų rąstų pjovimo ir šakų, kurių skersmuo nuo 0 - 8.66 cm, su lengvumu.Puikiai tinka pjovimo darbo vietų visame sode ar ūkį.

AUTOMATINIS ĮTAMPOS -- Automatiniai grandinės įtempimas leidžia efektyviau, greitai gabalai.Jūs visada turite teisę tempimo ir sukimo momento kiekvienam darbui, automatiškai.

AUTOMATINIS GRANDINĖS TEPIMAS -- automatinio grandinės tepimo sistema tepalų juostą ir grandinę, kai reikia užtikrinti patvarumą ir optimalų ne tik leidžia sklandžiau, veiksmingiau pjauna, tai prailgina gyvenimo įrankis.Ir su alyvos lygio indikatorius aiškiai matyti.

GREITAS GRANDINĖS GREITIS -- 19.7 ft/s.bus ašara per visus pagrįstai dydžio prisijungti arba filialas.Kad greičio, kartu su mūsų automatinis įtampos ir auto-naftos sistemos, ir apskritai lengvos konstrukcijos, daro vieną sklandžiai pamatė patirtis.

GALINGA BATERIJA MAITINIMO -- 528TV 21V 6.0 Ah Ličio Akumuliatorius naudojant laiko iki 270 min esant be apkrovos greitis, ir 3 valandas greito įkrovimo greitis užtikrina ilgą laiką lauko nuolatinio darbo poreikius.Pjūklas su ne dujos ir ne laido, ten daug mažiau muss ir nervintis.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Ličio Grandininių Pjūklų

Spalva: Juoda

Kištukas: ES/JAV/jungtinė karalystė (pasirinktinai)

Vardinė Įtampa: 21V

Baterijos Talpa: 6.0 Ah

Įkrovimo Laikas: apie 3 val.

Vadovas Plokštė Ilgis: 330mm / 12.99 į

Maksimalus Pjovimo Diametras: 220mm / 8.66 į

Grandinės Greitis: 6m/s

Pakavimo Sąrašas:

1 * Belaidžiai grandininių Pjūklų (reikia surinkti)

2 * 6.0 Ah Baterijos

1 * Greitas Įkroviklis

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Laikymo Dėžutė

Vardinė Įtampa 24V
Disko Skersmuo 220mm
Maks. Pjovimo Plotis 330mm
Maks. Pjovimo Gylis 220mm
Maitinimo Šaltinis AC
Svoris 4790.43g
Prekės Pavadinimas KKMOON
Pamačiau Tipas Slinkties Pamačiau
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Medienos Pjūklas
Galia 300-499W
Modelio Numeris Belaidžiu Grandininių Pjūklų
Matmenys 38.5*29*15 cm

Panašūs produktai