ANGRLY 12 vnt 60*60cm Apsiūti Aikštėje Žongliravimo ir Šokio, Šalikai, 6 Spalvų Desigual Šalikai Kvadratinis Poliesterio Šalikas (Įvairių Spalvų)

€6.51

-12%

€7.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sijonas desigual, desigual mažas šalikas, hrvatska, desigual diržo dydis, led žongliravimas, tommy hilfilger moteris, cosplay undertale, 60 gimtadienio, desigu, kongas.

pradėti

pabaiga

Aprašymas elementas pack 12pcs paprasta ir mados žongliravimas šalikai, kurie yra pagaminti iš šilko audinio.Gali būti naudojamas kaip scenos rekvizitai šokių perfomance.Tinka darželyje, šokių grupės ir dovanų, papuošti savo maišą arba blokuoti saulės naudojimo.Savybės - Spalva: Raudona, geltona, oranžinė, mėlyna, violetinė, žalia. - 12pcs 6 skirtingų spalvų - Medžiaga: švelnus šilko audinys. - Dydis (L*W): apie 60*60cm. - Tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms nešioti. - 100% brand new ir aukštos kokybės Apsiūti Aikštėje Žongliravimas Šokio Skarelės. - Gali būti naudojamas kaip scenos rekvizitai šokių perfomance. - Tinka vaikų darželis, šokių grupės ir dovanų, papuošti savo maišą arba blokuoti saulės naudojimo. - Minkštas ir odos draugiškas audinys dizainas, patogūs dėvėti. 12 * Apsiūti Aikštėje Žongliravimo ir Šokio, Šalikai transportas: visi mūsų užsakymus pripažįstami platforma skubus transportas, transporto režimu, visas, kad galėtų stebėti padėtį, jei paketų praradimo žalą problema, transporto įmonė bus kompensuoti.Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip nuotraukose parodyta svetainę,ačiū.

modelis NĖRA
Modelio Numeris vestuvių dekoravimas
vestuvių kvietimai dovanų dėžutė saldainių dėžės
Savybės hatchimals
Taikoma vestuvių dekoravimas
kalėdų eglutės papuošalus Kaukė
namų dekoro priedai Dovanų Dėžutė
Medžiaga ŠILKO
santa maišai Kalėdų eglutė
Hello Kitty Kalėdų Dovanos
dirbtinės gėlės vestuvių, džiaugtis ir dovanos
festivalis Kalėdų
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
Naudoti kalėdų dekoracijos namams
Prekės Pavadinimas ANGRLY

Panašūs produktai