10.1 Colių Nešiojamojo kompiuterio "Android" Nešiojamąjį kompiuterį su "Android" Tablečių Wifi Mini Kompiuteris Netbook Dual Camera, Dual Sim Tablet Gps Telefonas ES

€57.32

-28%

€79.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tabletės, mele mini kompiuteris, stebėti mažus, mini pc langas 10, asus netbook " windows 10, vyrai kompiuteris, android tablet, notepad, tabletė 10 pastaba, "android" mobil telefono.

Savybės:

1. 13 mln vaizdo kamera protingas fokusavimas: auto fokusavimas, fotoaparatas gali fiksuoti akimirkas yourlife, ir kad jūsų nuotrauka aiškiai.

2. Metalo fiuzeliažo: naujos kartos liemenį dizainas, smulkių metalo šlifavimo gydymas, slidžios fiuzeliažo touch, ir sukamaisiais pereinamųjų metalų fiuzeliažo, kad paties dydžio.

3. Svaiginančius 3D stereo erdvinis garsas: Platus konstrukcinių dizaino, aukšto tono vidurio tonas, tiksliai bass storio, garso daugiau garsiai ir garso kokybė daugiau gryno, kad geresnė patirtis.

4. WPS paprasta office: Parama WPS office " programinės įrangos darbo, mobile office bet kuriuo metu ir bet kur sinchroninio duomenų lengvai, nesvarbu, kad jums yra į darbą ar kelionę.

5. 6G Operacija ir 64G Saugojimas: tabletė kompiuterį greitai reaguoja ir veikia sparčiai, nėra slėgio žaisti didelių žaidimai ir vykdyti kelių programų, TF atminties kortelės išplėtimo yra palaikomas.

Aprašymai:

1. Didelės spartos WIF: yra sklandžiau ir aukštojo tinklo sparta, mažiau signalo trukdžius, geresnė patirtis, įrengti "Bluetooth", ir jūs galite prisijungti su visų rūšių "Bluetooth" įranga.

2. 10. 1 colio didelės raiškos ekranas: Ryškios spalvos ir šviesus didelės raiškos ekranas leidžia kiekvieną nuotrauką, ryškus ir aiškesnės informacijos.

3. GPS palydovinės navigacijos tiksliau: Atnaujinti į tris pasaulio GPS remiantis GPS, kuri yra realaus laiko ryšio apiplėšti aukštojo tiksliai vietos.Net tunelyje, jums gali būti žingsnis greičiau.

Techniniai duomenys:

Modelis: 101

medžiaga: plastikas

Procesorius: ARM+DSP dual core

Procesoriaus dažnis: 1.5 GHz

Laikymo tipas: flash

Veikia atmintis: 1+16GB

Ekrano dydis: 10.1 colių

Tinklo tipas: WIFI

Procesorius: quad core

Gyvenimo trukmė: 9 valandos arba daugiau

Spalva: balta

Tipas:ES

Pakuotė:

1 x tablet priimančiosios

1 x įkroviklis

1 x OTG linija

1 x dėžutė

1 x instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiagos Tipas Plastikiniai
Prekės Svoris 0.8g
Laikymo Tipas flash
Tinklo Tipas Wifi
Procesorius Quad Core
Modelio Pavadinimas 101
Tarnavimo Laikas 9 ar daugiau valandų
Ekrano Dydis 10.1 colių
Kilmės KN(Kilmės)
Procesoriaus dažnis 1.5 GHz
Veikia atmintį 1+16 GB
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas LESHP
Elemento Dydis 10.1 Colių

Panašūs produktai