LMDZ 50Pcs Siuvimo Mašina, Adata Su Threader 5 Rūšių Aštrių Visiems Mažo Strypo Snap-On Dainininkas Brolis Janome Siuvimo Mašina

€5.87

-29%

€8.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaučiau, adata reverse, kailių siuvimo mašina, adata, threader, siūti siuvimo adatos, pėdų presser dainininkas, žmonės adatos, janom, dainininkas genie siuvimo mašinų dalys, automatinis adatos threader, adata siūti.

Savybės

1.Aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno, itin plonas, rūdims atsparus ir patvarus adatos.Naujos kartos siuvimo mašinų adatos yra pagaminti iš sunkiau ir didesnė-koncentracija nerūdijančio plieno medžiagų. 2.5 butelių su etiketėmis, įvairių dydžių yra lengva saugoti ir ieškoti.Jūs galite pakeisti adatą, kiek reikia, tai labai patogu tiems, kurie mėgsta siuvimo ar rankų darbas. 3.Butas karka adatos visiškai specifikacijos yra tinkamos senamadiškas siuvimo mašinos, broliai, dainininkai, Jenny, Belloc, Balta, Elna, ir kt.

Specifikacijos

Pavadinimas:50Pcs Siuvamųjų Mašinų Adatos Medžiaga:Nerūdijantis Plienas Tema: Siuvimo Adatos Naudojimas:Namuose siuvimo adatos Tipas:Siuvimo įrankiai Feature1:Lengva, sriegimo Feature2:siuvimo mašinų adatos Feature3:siuvimo mašina priedai Feature4:Rankų Siuvimo Rinkinys

Pranešimas

1. Patvirtinti informaciją, iki mokėjimo, prašome patvirtinti, kad informacija, kruopščiai ir mokėti po to, kai informacija yra teisinga. 2. Dėl skirtingo spalvą, kontrastą ir ryškumą, ekranas prietaisų, tokių kaip kompiuteriai ir mobilieji telefonai, neišvengiamai bus skirtumų tarp paveikslėlių ir matome ir realius objektus. 3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas LMDZ
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pavadinimas 50Pcs Siuvamųjų Mašinų Adatos
Modelio Numeris M000041N
Temos Siuvimo Adatos
Tipas Siuvimo Įrankiai
Feature4 Rankų Siuvimo Rinkinys
Naudojimas Namų Siuvimo Adatos
Naudoti Rankų Siuvimo
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 Siuvimo Mašinų Adatos
Feature3 siuvimo mašina priedai
Feature1 Lengva Sriegimo

Panašūs produktai