Honda Vezel XRV HRV-2020 m. sojimo pašalinimas Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlis, skydelis nuo saulės Įrodymas, Mėlyna Akinius, Led Lempos, Veidrodėliai ruožtu singleLarge peržiūrėti

€37.09

-9%

€40.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: afrika twin xrv750, žmogiškųjų išteklių v, aksesuaras " honda hrv), reguliatorius xrv650, stiklo skaityti, gumos xrv650, rekuperatorių šoniniai veidrodėliai, honda hrv), honda hrv plokštė, rekuperatorių.

Savybės:

Built-in bazės-šildomos vienetas,blue veidrodis temperatūra bus maždaug iki 60℃.Blue veidrodis taip pat išlaikyti švarų,kai ratai lietaus ir sniego dienas.

Blue veidrodis platus vaizdas,galinio vaizdo veidrodis, kampas platus, nei originalių automobilių standartinis veidrodis,vairuotojas gali matyti automobilių, kurie į aklojoje zonoje.

Posūkio signalo lemputė: mėlyna veidrodinė built-in posūkio signalo lemputė, įspėjimas nugaros pusėje automobilį, kai automobilį pasukti į kairę arba pasukti righ.

Mėlyna danga ,ji turi anti-akinimo poveikį akinimo galinio automobilio

100% brand new, taip pat nuotraukos aukščiau

Nereikia keisti originalių transporto priemonių schema

Potinkinis montavimas.LED lemputės yra už galinės veidrodis

Stiklo tik - Apima pagrindo plokštė,nr. būsto

Tai veidrodis stiklas daro didelę pakeitimo ir turi gerą sutaupyti per pardavėjo veidrodis Pakuotės Turinys: 1 vnt x Kairėje pusėje, veidrodis stiklas su bazės

1 vnt. x Dešinės pusės veidrodžio stiklą bazės

**Apie Laivybos: Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

Laivyba bus visame pasaulyje per SpeedPAK/Epacket/Kinija paštu, oro paštu/DHL/Fedex/EMS.

Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. **Apie Atsiliepimą:

Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Prašome susisiekti su mumis pirma VISUS klausimus, negalima duoti jokių neigiamų atsiliepimų arba ginčo nepranešęs.Pažadame, kad visas problemas bus galima išspręsti per 7 dienas, pls nesijaudinkite.

Jūs galite susisiekti su mumis šiais būdais: eBay Pranešimų Dėžutę

Gerų Atsiliepimų Atlygis!:Gauti daugiau kuponą arba dovana, jei Nuotraukas ar Vedio į Facebook,twitter,instagram ar profesinės forume. **Kreipkitės į mus: Jei norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą. **Prašome Atkreipti Dėmesį: --

-- img{max-width:100%}

Specialios Funkcijos Dideliame ekrane
Medžiagos Tipas Stiklas
Prekės Svoris 0.5kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Modelis, Metai 2020 m.

Panašūs produktai