OVW SMAILAS žymėjimo įrankis Puikiai Profesinės Atskirų Veido Teptukas, Kosmetikos Makiažas Šepetys Blush Milteliai Nustatymo Bazė

€3.06

-60%

€7.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažas, el šepetėliai, undinė makiažo teptukų rinkinys, žavesio kutas, bronzer makiažas, cosmet, valyti veido, skaistalai, veido, lavos makiažas kempine, teptuku makiažas.

Populiariausių veido šepetėliai

5 gabalus iš jų, pagamintas iš ožkos plaukų , kuri yra pasviręs milteliai/ apvalus milteliai / skaistalai / kontūras ir pabrėžti teptuku , foundation brush yra pagaminti iš sintetinių plaukų

01 Veido Finish Brush

Medžiagos:Ožkos plaukai Plaukų ilgis:47mm Bendra:200mm Ultra-minkštas ir labai didelis, šis šepetys yra prabangus milteliai teptuku su restorano mišinys natūralių plaukų.Sukurta difuzinis bronzer, milteliai ir žymeklio, veido teptuku siūlo tikrai prabangus makiažas patirtis ir puikiai sumaišytas apdaila.

02 Milteliai Teptuku

Medžiagos:Ožkos plaukai Plaukų ilgis:47mm Bendra:195mm Minkštas, purus šeriai pasiimti ir išsklaidys dalelės tolygiai odą be kamuolio iki pleiskanojanti oda

03.Skaistalai/ Nustatymas Šepetys

Medžiagos:Ožkos plaukai Plaukų ilgis:40mm Bendra:190mm Ožkos plaukų šereliai leidžia taikyti milteliai, pastangų ir sukurti šilkiniai-sklandžiai baigti.Šis šepetys natūraliai susilieja produktą į odą.

04. Skulptūrų Šepetys

Medžiagos:Ožkos plaukai Plaukų ilgis:35mm Bendra:183mm Kampu natūralios plaukų šepetys, skirtas subtiliai kontūras kampų ir plokštumų, veido.Šis skulptūrų teptuku lengvai stiprina ir formuoja veido sukurti supermodelis kaulų struktūrą.

05.Išryškinti Šepetys/ Skaistalai

Medžiagos:Ožkos plaukai Plaukų ilgis:35mm Bendra:180mm Taikyti skaistalai ant skruostų obuolių ir įsilieja į viršų.Naudoti kaip paryškinimas teptuku, taikyti produktą patarimas teptuku.

06.Foundation Brush

Užtikrina veido tobulumo

2vnt akių kontūro Antakių Teptukas

Fondas & Makiažo Teptuku

Patikrinti Visas Komplektas

Spustelėkite nuotrauką, už nuorodą, pilnas komplektas, džiaugtis juo kaip profesionalas.

Visų Akių Šepetėliai

spustelėkite vaizdą ir pasirinkite akis šepečiai, surišti iš tos pačios serijos

Brush Cleaner

Qucik spalva išjungti įrankį, labai naudinga sausas valymas akių šepetėliai

4pcs Grožio Kempinė

Super minkštas liesti , jūsų geriausias maišytuvai čia

Teptuku Krepšys

Šis šepetys maišelį galima laikyti 24 šepetėliais dauguma, taip pat gali turėti šiek tiek savo įrankius, kaip pūkinės, medvilnės tamponai.

Atsiliepimai

Nusiplaukite šepečiai kartais su švelniu teptuku muilu ir leiskite jiems išdžiūti kabo aukštyn kojom.Šepetėliai su natūralių ožkos plaukų, kai praliejimo gali atsirasti per pirmuosius kelis naudoja.Pastaba:Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.Prašome leisti 2-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Prekės Pavadinimas ovw
Naudojamas Su milteliai/skystis/kreminis makiažo produktai
Šepečių Medžiagos WEASEL
Kilmės KN(Kilmės)
Parama OEM/ODM priimtina
Dydis all size small/medium/large eyeshadow makeup brush set
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kita nabor kistey
Formos Plokščios/Apvalios
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Gamyba rankų darbo pinceaux maquillage rinkinys
Rankenos Medžiaga Mediena
face brush Lūpų teptukas, antakių teptukas nuslėpti šepetys
Modelio Numeris XQ01-06
Akių šepetėliu maišymo smudging shader brush šepetys akių kontūro
spalva kaip ips
Kiekis 18 vnt gamtos gyvūnų plaukų, makiažo šepetėliai viename rinkinyje
Kostiumas Kasdienis makiažas ar profesionalus makiažas

Panašūs produktai