6 Peiliukai Universali Žoliapjovės Galvutė Vejapjove, Sodo Įrankių Trymer Teptuku Piktžolių Pjovimo Geležtės Plienas Gyvatvorių Žoliapjovė Vadovas

€2.65

-30%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija žoliapjovė, gx35, žolės pjovimo electr, piktžolių žoliapjovės dalys, belaidžiu sodo žirklės, vejapjovė skriemulys, tvora žoliapjovės, bosh žoliapjovės dalys, bosch žoliapjovė, šepetys vejapjovė.

Prekės Informacija

· Aštrių Ašmenų: 6 pjovikliai, praktinių atsarginės dalys žirklės, 65Mn įterpti yra aukštos kietumas, stipresni ir patvaresni, tinka sodo ar žemės ūkio paskirties. · Įvairiausiuose taikymuose: centre yra 1 colio apvalios skylės, tinka 99% tiesus velenas puncher.Universalus ir praktiškas priedų pakeitimo, tinka beveik visiems modeliams. · Geros Kokybės: žoliapjovės galvutė yra pagaminta iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, tvirtas ir patvarus, užtikrinant ilgai eksploatuoti. · Tvirtas ir Patvarus: galvos žoliapjovės yra pagamintas iš mangano plieno, ir įrašyti aukštos kietumas ir ilgą tarnavimo laiką. · Lengva Įdiegti: žoliapjovės galvutė grandinės yra paprasta įdiegti bei patogu naudoti.Tinka pjauti šakas, šepečių ir krūmai.

Sodo Žoliapjovė Galvos Pakeitimas Pamoka

Funkcija 5 piktžolių žoliapjovės galvute
3 funkcija Sodo Įrankių Dalys
Galva, mentės skaičius 6 pjoviklių
Prekės Pavadinimas RDDSPON
spalva raudona
Pjovimo Tipas Sūpynės Metalo Ašmenys
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija 6 Dantų Peilis, skirtas žoliapjovė
Funkcija 6 Universalus plieninės vielos šepetys žoliapjovės galvute
2 funkcija Keičiamų žoliapjovė vadovas
Funkcija 1 žolės pjovimo žoliapjovės galvute
Modelio Numeris Žoliapjovė Vadovas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Priedų Tipas Universalūs Priedai

Panašūs produktai