GOOJODOQ Belaidžio "Bluetooth" Ausinių 5.0 Ausinės Ausinių IPX5 atsparumas Vandeniui HiFi Garso Triukšmo Izoliavimo Sporto Belaidės Ausinės

€7.63

-57%

€17.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, kvm ugreen, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, sunkiųjų belaidžių ausinių, "bluetooth" auksas, Joga, fones sem fio, "bluetooth" headphon, stebėti vnt.

Pusiau Ausyje Dizainas ( Pasiimti prisijungti )

Mes naudojame pusiau in-ear dizaino TWS L8, kuri leidžia jums patogu, net ir ilgalaikių dėvėti.

Įspūdingos Muzikos Kokybė ir Stereo ryšys su Dual-Mic

Unikalus stereo garso kokybė ir dizainas suteikia jums puikus garsas, ir jūs galite pajusti tikroviškesnį muzikos.Krištolo aiškumo ir Giliai, rezonansinis bosas su subtiliai priderintas garso parašas pristatyti svaiginančius garso.Naujausios belaidžio ryšio "bluetooth" ausinių garso izoliaciją chip rinkoje, ir dual-mic dizaino , jūs patirsite visiškai naują pasaulį, krištolo skaidrumo telefono skambučius ir aukštos garso kokybės muzikos,žaidimų ar prenumeruojamas transliacijas.

Bluetooth V5.0 Belaidžių Ausinių

Belaidžio ryšio ausinių, palyginti su ankstesnėmis Bluetooth V4.2 belaidžių ausinių,bluetooth V5.0 gali gauti 2X greičiau perdavimo greitis + daugiau stabilus ryšys su jokio signalo nuostolių ar muzikos studijų nutraukimą.Ne nerimauti, bet nukirto metu klausytis ir kontroliuoti.Mes darome muziką ir pokalbius sklandesnis ir aiškesnis nei bet kada.

Padaryti jūsų gyvenimo būdą kietas su 5.0 "bluetooth" ausinių.

Smart Touch Control & Vieną žingsnį Porą Technologija

Pirmą kartą naudoti - pasiimti du ausinių imti iš dėžutės, į kairę ir į dešinę, ausinių bus sujungti tarpusavyje automatiškai.Tada prie šių ausinių į savo telefoną,porą sekundžių, jums bus jūsų euphonic muzikos pasaulyje.Antrą kartą naudoti - Tiesiog išimkite "bluetooth" ausinių nuo krovimo atveju, tada "bluetooth" ausinės bus prisijungti su savo mobilųjį telefoną automatiškai.

Patogus Dizainas Ir Sweatproof

TWS L8 belaidės ausinės yra super lengvas ir stabilizatorius dizainas pagal ausies geometrija garantuoja saugumą, todėl šie "bluetooth" ausinių yra patogiai bet ausies..

Anti-prakaitavimas medžiaga "bluetooth" ausinės saugo ausis belaidžių ausinių visiškai veikti net tada, kai varva prakaitas, siūlo prakaitas atsparus apsaugos važiuojant, dviračiais, mokymo, bėgimas, pėsčiomis, naudotis

KALBĖTI - Triukšmo Panaikinimo

Su triukšmo šalinimo Mic sumažinti vokalo trukdžių ir mėgautis aišku ir paprasta komunikacija

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas:belaidžio ryšio ausinių/bluetooth ausinių "Bluetooth" Versija: V5.0+EDR Dažnis: 2.4 GHz Mikrofonų Jautrumas: 42Db Bluetooth Diapazonas: Apie 33 pėdų (10M) Baterijos Talpa: 45mAh ("Bluetooth" Ausinės) / 400mAh (Apmokestinimo Atveju) Įkrovimo Galia: DC5V Budėjimo Laikas: Iki 300 val. Muzika / kalbėjimo Laikas: 3 val.

Pakuotės Turinys:

2x belaidžių ausinių/bluetooth ausinių 1x Įkrovimo Atveju 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Instrukcija

GOOJODOQ-P5 TWS 5.0 "BLUETOOTH" AUSINĖS

Belaidžio ryšio ausinių ir "bluetooth" V5.0 gali gauti 2X greičiau perdavimo greitis + daugiau stabilus ryšys su jokio signalo nuostolių ar muzikos studijų nutraukimą.Ne nerimauti, bet nukirto metu klausytis ir kontroliuoti.Mes darome muziką ir pokalbius sklandesnis ir aiškesnis nei bet kada.

Stereo ryšys su Dual-Mic

- Naujausios belaidžio ryšio "bluetooth" ausinių garso izoliaciją chip rinkoje, ir dual-mic dizaino , jūs patirsite visiškai naują pasaulį, krištolo skaidrumo telefono skambučius ir aukštos garso kokybės muzikos,žaidimų ar prenumeruojamas transliacijas.

Neįtikėtinai Garso Varomas Grafeno Vairuotojai

Pristato muzikos su platesniu soundstage ir išskirtinio tikslumo ir aiškumo.BassUp technologija pagerina bass iki 43% ir aptX garso siūlo lossless perdavimo tarp jūsų įrenginio ir belaidžio ryšio ausinių.

Touch Kontrolė

"Bluetooth" ausinių yra suprojektuoti su "smart touch control", galite atkurti/pristabdyti kelio, tomas aukštyn/žemyn/,ankstesnis/kitas dainą, aktyvaus balso asistentas,atsiliepimas arba atsisakymas atsiliepti telefonu smart touch control.

Neprilygstamas Garso Patirtis

In-ear dizaino ir CVC 8.0 triukšmo mažinimo technologija suteikia 360 laipsnių aišku, erdvinio garso efektais

Patogiai & Stabili

Žiebtuvėlis (0.14 oz ) ir ergonomiškas dizainas, pačių neįtikėtinas komfortas ilgo grojimo ir vientisą garsą, kad sėdi be vargo savo ausis .

IPX5 atsparumas Vandeniui ir sweatproof

Anti-prakaitavimas medžiaga "bluetooth" ausinės saugo ausis belaidžių ausinių visiškai veikti net tada, kai varva prakaitas, siūlo prakaitas atsparus apsaugos važiuojant, dviračiais, mokymo, bėgimas, pėsčiomis, naudotis.

Vienas Žingsnis Porą

Tiesiog įlaipinami ausinių, GOOJODOQ J99 visada yra automatiškai sujungtos ir jums bus jūsų muzikos pasaulyje sekundžių.

18 Val. Grojimo su C Tipo spartusis įkrovimas

1 valandos akumuliatoriaus įkrovimo suteikia jums 4-5 valandų garso įrašų grojimo.Ausinių gali būti papildytos 3-4 papildoma kartus apmokėjimo atveju.Bendras žaidimo laikas yra iki 18 val.

Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Earcups Tipas Pusiau atviras
"Bluetooth" Versija 5.0
Yra bevielis Taip
Stilius Ausies Kabliuko
Magnetas Tipas Kita
Perdavimo atstumas 33ft/10m
Atsparumas 32Ω
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Parama Atminties Kortelės No
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Paramos PROGRAMĄ Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Ourput dabartinis 5V 1A(TYP)
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 2500Hz
Kodekai AAC
Įkrovimo Įtampa DC5V
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtys NĖRA
Atsparus vandeniui Taip
Funkcija Sportas
Belaidžio versija V5.0+EDR
Su Mikrofonu Taip
Modelio Numeris q32
Parama HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Komunikacijos Belaidžio
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Jautrumas 40dB
darbinė temperatūra 10-50℃
Valdymo Mygtukas No
Belaidžio ryšio dažnis 2.4 GHz
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas goojodoq
Budėjimo Laikas 300 valandų
Garso Valdymas No
Vocalism Principas Dinamiškas
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Linijos Ilgis 10M
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip

Panašūs produktai