T6 3 Rūšių Žibintai USB Įkrovimo priekinis žibintas atsparus Vandeniui LED Žibintuvėlis Kaktos 0utdoor Kempingas Jojimo Lempos Žvejybos Šviesos

€6.81

-40%

€11.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žuvų pavara, galvos lempa usb, žibintai, žibintuvėlis cree, priekinės led usb, nu10cri, žibintai t6, kaktos lempos, lg likimo m153, UniqueFire.

T6 3 Rūšių Žibintai USB Įkrovimo priekinis žibintas atsparus Vandeniui LED Žibintuvėlis Kaktos 0utdoor Kempingas Jojimo Lempos Žvejybos Šviesos

Funkcijos: 1, pagamintas iš tvirtos aukštos kokybės aliuminio lydinio. 2. Gaminti itin ryškios šviesos per XML-T6 LED lemputė. 3, reguliuojamas lankelis, ergonomiškas dizainas. 4, T6 šviesos turi zoom funkcija, pasukant focus jungiklis, apšvietimo atstumas yra toliau. 5, kiekvienas priekinis žibintas turi 90 laipsnių reguliuojamas bazės, vartosi pirmyn ir atgal. 6, galvos įkrovimo anga, prijungtų prie elektros tiekimą būtų galima greitai įkrauti, siekiant pailginti baterijos eksploatavimo trukmę. 7, raudona lemputė ant baterijos laikiklio, turi gerą įspėjimo poveikį pėsčiomis arba važiuoti naktį! 8, tinka kempingas, žygiai, žygiai, naktinė žvejyba, urvas tirti ir kitų veiklos lauke.Pastaba: atspari Vandeniui-Gali būti naudojama lietingą dienų, bet ne vandenyje.Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys Lempos tipas: T6 Produkto spalva: juoda Šviesos spalva: balta, Tipas 3: aukštos T6 lempa, maža T6 lempos, flash T6 lempos Jungiklio tipas: mygtukas Galia: 2 x 18650 baterijos ( neįtraukta ) Vandeniui klasė: IPX4 Neto svoris: 182 g Į paketą įeina: 1 x priekinis žibintas

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.adeira.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

* Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

* Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

T6 3 Rūšių Žibintai USB Įkrovimo priekinis žibintas atsparus Vandeniui LED Žibintuvėlis Kaktos 0utdoor Kempingas Jojimo Lempos Žvejybos Šviesos

T6 Žibintai;USB Įkrovimo priekinis žibintas;LED Žibintuvėlis Kaktos;

Atsparus vandeniui Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo BMK
Galia 5W
Prekės Pavadinimas KH-LITEC
Žibintai Žibintuvėlis LED Žibintuvėlis Kaktos
Modelio Numeris žibintai
Kempingas Šviesos Žvejybos Šviesos
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Tikslas Kempingas, Medžioklės, Žvejybos Naktį
Elemento Tipas Priekiniai žibintai
Modelio LED Karoliukai T6
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Spindulio Kampas 60°
LED Žibintai led žibintų
žibintas Priekinis žibintas

Panašūs produktai