Asmeninį monograma už kanapės paplūdimio entire krepšiai, Custom monograma Inicialai juostelės krepšelį pirkinių krepšiai jutes shopper tote

€13.16

-12%

€14.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis krepšys krepšys, custom maišelis maišelis, vyrai, sulankstomas pirkinių krepšys, paplūdimio krepšys, didelis, modelis džiuto tote bag, pečių maišą, logotipą, džiuto pluošto juostelės, shopper bag, tamsiai džinsinio audinio.

Puikus carryall už kitą pabėgimas!Užpildyti juos su įdomus goodies kaip ačiū dovanos ar essentials " bachelorette savaitgalį!

Šis asmeninį už kanapės tote krepšys yra puiki dovana jūsų pajūrio bachelorette šalis - daro puikias nuotraukas taip pat.

Informacija:

Šis asmeninį už kanapės tote krepšys yra puiki dovana jūsų pajūrio bachelorette šalis - daro puikias nuotraukas taip pat.Tai padaryti puiki vieta vestuvių nori taip pat.Galima tik už kanapės.

Įsitikinkite, iki maišelis dydis yra apie 28*18*9cm

Pridėti savo pritaikymas asmeniniams poreikiams pardavėjas pažymi, užsakant arba siųsti pranešimus, kad jav tiesiogiai nuo užsakymo. 1.Tekstas: raidės arba pavadinimo, kaip jums patinka, 2.Teksto spalva (Šrifto Pasirinkimą, poreikius, jei norite tinkinti pavadinimas ne raidėmis) 3.Išorės juostele spalvos 4.Aš nternal juostele spalva priimame bet kokią kalbą, spausdinti, kaip jums patinka.Jūs galite suderinti spalvas taip, kaip jums patinka.

modelis Trimatis Modelis
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Modelio Numeris 001
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Medžiaga
Storis 12 viela
Produktas Motinos Pieno Laikymo Maišelis
Tipas Laikymo Krepšiai
Naudoti Kelionės
Formos Stačiakampio formos
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai