2 Pakopa Konservuotų Gerti stalčiuko Didina Gėrimų Organizatorius Stovo Laikiklį Balionėlis Turi Namų Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys

€8.53

-42%

€14.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stovo, gėrimų laikymo, organas virtuvė, gėrimas šaldytuvas, virtuvės storag, gali rack, gėrimų stovo, butelis šaldytuvas turėtojas, gali lentynos, gali balionėlis stovo.

Šios metalinės vielos stalčiuko yra gražus, praktiškas ir patvarus savybes.Jūs galite įdėti jį į kambarį ar virtuvę išlaikyti savo gėrimų organizuota, lengvai gauti savo mėgstamus gėrimas.Ir jūs galite naudoti ją į šaldytuvą, taip pat.

Savybės:

Madingas Išvaizdą: derinys paprastas ieško ir rafinuota balta spalva suteikia prisiliesti rafinuota elegancija, o saugoti go-gėrimų!

Kompaktiškas & Space-saving: šis kompaktiškas stalčiuko, ateina dydis 34.5*14*18.5 cm, plonas ir aptakus dizainas, kurios neužima daug vietos.

Aukščiausios kokybės Medžiagos ir Išskirtinį Kūrinys: jis yra pagamintas iš aukštos kokybės geležies vielos ir suvynioti danga, užtikrinant, ilgaamžiškumo ir tvirtumo, taip pat atlikti gerai nuo rūdžių.

Didelės Talpos: organizatorius stelažo, gali turėti iki 10 skardinių gėrimų, susitikimas individualius poreikius; leidžia saugoti soda, alaus, bet ir konservuotą maistą.

Svorio Skaidrių Dizaino, Lengvai Paduoti: priimti slide-kaip dizainas, savininkas leidžia naudoti svorio, ir leidžia kitą konservuotų gerti riedėti į priekį, kai jūs pasiimti gali, greitai ir lengvai išdavimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas, Viela

Spalva: Balta

Talpa: Apytiksl. 10 skardinių

Prekės Svoris: 458g / oz 16.15

Prekės Dydis: 34.5*14*18.5 cm / 13.58*5.51*7.28 į

Pakuotės Svoris: 458g / oz 16.15

Pakuotės Dydis: 34.5*14*18.5 cm / 13.58*5.51*7.28 į

Pastaba:

Stalčiuko tik, priedai neįtraukiami.

Dėl vadovo matavimo, gali būti nuokrypis.

Dėl apšvietimo, nuotraukos ir materialus objektas gali šiek tiek skirtis, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Prašome atidžiai matuoti ilgį, plotį ir aukštį vieta, kur jums nustatyti produkto prieš pateikdami užsakymą.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Stalčiuko

Medžiaga Metalo

Panašūs produktai